Olen tälläkin hetkellä junassa, mutta nämä kuvat ovat keskiviikolta, kun eräs meghymyävä nainen matkusti Helsingistä takaisin Tampereelle. Megahymy erään tietyn laatikon sisällön vuoksi <3
 

Alimmassa kuvassa sekainen laukkuni sisältö ja sieltä ihan erityisesti esiin nostettuna tämän hetkinen "meikkipussini". Sanokaa nyt pliis, että joku muukin käyttelee sujuvasti noita litran minigrip-pusseja meikkipusseina aina parikin kuukautta lentomatkan jälkeen :D vai olenko ainoa huoleton hampuusi joka ei kykene järjestykseen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (21)

1/21 | 

Haha, mullakin on meikit muovipussissa (eikä se edes ole minigrip, vaan semmoinen lameass-tavis pakastepussi), vaikka en ole edes menossa tai tulossa lentokoneesta. Tästä ainoa askel alaspäin on varmaan säilyttää niitä jossain maakuopassa puutarhan perukoilla :D

Eeppi
3/21 | 

Et ole ainoa. :D Mulla kulkee shampoo, hoitoaine yms. pesuaineet matkakokoisina pulloina jatkuvasti minigrip-pussissa. En ota niitä oikeastaan koskaan sieltä pois, täytän vain pulloja uudelleen.

7/21 | 

Täällä tunnustautuu myös yksi matkan jälkeinen minigripin käyttäjä :) Olishan se kauhee homma siirtää ne meikit heti takasin meikkipussiin.

miira
11/21 | 

Täällä myös yksi minigrip-tyttö! Matkustan lentokoneella sen verran usein, ettei ole mitään järkeä siirrellä meikkejä edestakaisin. Tai ainakin tämä laiskimus ajattelee niin.

Ja uuden "meikkipussin" saa aina, kun menee turvatarkastukseen. Huomaan nimittäin aina siinä vaiheessa, kuinka kulahtanut ja meikkivoidetahrainen muovipussi onkaan, ja kaadan roinat uuteen.

maria
12/21 | 

Pussit on jääneet käyttöön täälläkin, ja ne ovat oikeastaan aika käteviä. Minigrip-pusseja on niin näppärä siirrellä laukusta toiseen... En ole kovin innokas laukkujen vaihtaja, koska se on vaivalloista aamukiireessä pienemmälläkin tavaravuorella, mutta minigrip helpottaa tilannetta. Plussaa vielä siitä, että pussissa meikit ei sotke laukkuja. Toki tähän olisi kauniimpiakin vaihtoehtoja, mutta laiskuus kai sitten voittaa...

rose
13/21 | 

Minun piti hylätä minigrippi meikki pussini kun siihen tuli lopulta niiiin iso reikä että meikkit eivät enää pysyneet sisällä.... :( joten siirsin meikit pieneen muovipussiin :P

Kerttu
14/21 | 

Juu, minigrippi löytyy multakin. Just mun mies jokin aika sitten ihmetteli mitä ihme kämäsiä pusseja mulla on laukussa kun joutui mun puolesta kaivamaan laukustani jotain:)

Uuva
17/21 | 

Mulla on käytössä läpinäkyviä meikkipussi, joka on minigripiä tukevampi. Todella käytännöllinen, suosittelen!

Noita saa mm. Apteekista Bebanthenin matkakooisten rasvojen kylkiäisenä ja Ordning och redasta.

19/21 | 

haaa ihanaa sinä sielunsisko! Minun meikit vetelee niin kauan aina minigrip-pussissa kunnes pussi hajoaa. Samassa sarjassa kulkenee myös se, että penaalini on muovipussi yo-kirjoitusten jäljiltä. :DD Kirjoituksistahan on tosiaan yli puoli vuotta.

20/21 | 

Minigrippi on toimittanut jopa baarilaukun virkaa ja on ihan paras valinta niille rasittaville kantiskorttipinoille, sekä kukkaroksi -varsinkin ulkomaanmatkoilla.

21/21 | 

Okei, kai mun täytyy myöntää, et noi minigripit on ok. Miehelle aina nauran, et se luulee, että automatkallakin pitää kuljettaa kosmetiikka litran kokoisessa suljettavassa pussissa. Viime reissulla se oli vahingossa ottanu 2 litran pussin (oli miettiny, et ompa kätevästi tilaa), mutta onneksi tunki ruumaan meneviin tavaroihin ;) paluumatkalla paljastui, kun ihmettelin, miksi sillä on niin iso pussi mukana.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012