Vinkiksi parit joulumyyjäiset tälle viikonlopulle. Ensinnä Jyväskylän Designtori 30.11. eli huomenna sunnuntaina Aalto-salilla klo 10-16:00. Paikalla on kiva kattaus suomalaista osaamista, mm. Uhana Design, Humbugi, Mukava ja Papu.


Hattulassa taas tapahtuu samana päivänä 30.11. Metsäkylän navetalla, kun kahvila Leivintuvalla pidetään joulumyyjäiset. Paikalle odotetaan jo 90 (!) myyjää, joten ostettavaa ja ihmeteltävää ainakin pitäisi riittää.

z28marras14

Metsäkylän navetta on ihana paikka, lisää aiheesta Pätsiniemen puolella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

Marjukka

Lisään:
sunnuntaina klo 12-18 on vielä auki myös Lahden muotoiluinstituutin joulumyyjäiset. Todella kauniita ja korkealaatuisia nuorten suunnittelijaopiskelijoiden töitä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011