Megagigakiitos ja kumarrus kaikille äänestäneille, arvatkaa kuka pääsee Barcelonaan! Voitto kotiin Torresin skabassa jeee! En ikinä voita mitään (markkinoilla arpajaisista saatua keltaista lelutraktoria ei varsinaisesti voida pitää huikeana voittona...), joten tämä oli ihan paras yllätys!

Lupasin kaikille halin: HALI!!!!!! SYDÄN!!!


Sydän myös Vohvelikahvilan vohvelille. Peace.

Kommentit (24)

M
1/24 | 

Niin no joo, ymmärrettävää.. :) Plus se perus: "Ei hyvää päivää, mieti miltä toi näyttää 30 vuoden päästä kun tissit ja iho roikkuu!"

Suora kopio juuri omasta, uutta tatuointia esittelevästä postauksesta (ja sen kommenteista) :D

eeva
2/24 | 

Niinpä niin! :) Ihana vastaus!
Ja harmi, kun netti on syönyt suihinsa postauksesi, mutta ei voi mitään :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
9/24 | 

argh olen tehnyt, mutta en löydä sitä mistään :O en muista kuolemaksenikaan sen otsikkoa ja tässä kun on 5 vuotta bloggausta takana ja tuhansia postauksia niin...

no mutta kuule, nauttikaa rakkaat toisistanne, ihmiset todennäköisesti pitävät teitä ainoastaan älyttömän söötteinä :) se kaikki epävarmuus sikiää yleensä vain oman pään sisällä, kun on muka niin normia että mies on aina pidempi. No, eipä ole. Meitä on niin monen muotoisia ja pituisia, eikä rakkaus paljon pituuksia kysele <3 meillähän on melkein 15cm pituuseroa minun hyväkseni ja käytän vielä melkein aina korkoja :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
12/24 | 

katsotaan, on sen verran henkilökohtainen aihe että jotenkin nettihuutelulle omien rakkaiden altistaminen on vähän kurja ajatus, en tiedä kuinka huumorilla jaksan enää ottaa niitä iänikuisia kommentteja tyylillä "kyllä mummona kaduttaa" ja "tiedätkö että toi on ikuinen" :-----------D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

14/24 | 

Sama juttu, mietin että mikä hitto tää Torres on :D Mietin että meneeks tää samaan kastiin "sun on pakko likettää Messiä kun se on paras pelaaja" -tykkäyksiin... no joo. Mut onnea Niina, mäkin annoin äänen tänne suuntaan kun mietin kenen matkajuttua olis hauskinta seurata!

Maggie Maniac
15/24 | 

Heh, mää olin jo unohtanu koko skaban ja ihmettelin että mistä Torresista mää oikein oon tykänny. Sitte pari päivää sen jälkeen tuli tuo voittoilmotus :D Hyvään tarkotukseen meni, oot kyllä meikän lempparibloggaaja!

Tuulia
18/24 | 

Onnittelut! Halia en ansaitse, sillä olen pysytellyt erossa Facebookista enkä näin ollen voinut sua äänestää, enkä tietty itse myöskään osallistua. Muuten olen iloinen että matka osui juuri sinulle, Barcelona on ihana kaupunki millä mittapuulla tahansa.
Ensin kuitenkin hyvää matkaa Skotlantiin, sinne itsekin toivon vielä pääseväni.

20/24 | 

Huomasin tämän jo Facebookissa mutta ajattelin odottaa virallista postausta.

Hurjasti onnea! Reissu tulee olemaan varmasti huikea. Espanja ja Barcelona kummatkin kutkuttavia paikkoja.

noora
21/24 | 

Jee! Äänestin sua, joten halihali ja onneksi olkoon! :) Harmin paikka, että itse en kuitenkaan voittanut matkaa. Kaikkea ei voi saada. :D

naria
22/24 | 

Haha, täytyy täältä puskista huudella vastauksia, koska Vohvelikahvilan ilosanomaa pitää levittää kaikille. :D

Vohvelikahvila (se aito oikea) löytyy Ojakadulta, mm. ihan hotelli Tammerin vierestä. Samalla kadulla on kaikkea muutakin ihanaa (mm. Vintage Garden), joten sinne kannattaa ehdottomasti mennä visiitille Tampereella ollessaan!

eeva
23/24 | 

Onnea paljon! :) Olet sen ansainnut.
Kyselisin asiasta, kun en itse hakemalla löytänyt, oletko tehnyt postausta sinun ja miehesi pituuserosta? Haluaisin lueskella vain mielenkiinnosta, sillä olen itse myös miestäni reilut 10cm pidempi :)
Eihän pituus miestä pahenna, kun on niin lämpöinen sydän ja mieli<3
Hauskaa kesänjatkoa !!

Ninni
24/24 | 

Hei! Missä nykyään sijaitsee kyseinen vohvelikahvila?? olin täysin unohtanut sen! Nyt vaan palasi mieleen että kävin aina pienenä mummuni kanssa sielä vohvelilla :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011