Silloin kun on maailman huonoin hiuspäivä ja olo on muutenkin nuhjuinen, kaapu ja kunnon huulipuna pelastaa. Tämä luonnonvalkoinen jättimekko on H&M:n Studio-mallistosta, ja se on kaikkien Muumien Mörkö -kaapujen äiti. Siinä on niin paljon volyymia ja vekkiä, että sen voisi kietoa ympärilleen parikin kertaa. 

Valkoinen kaapu ei kaipaa parikseen muuta kuin kaulakorun, jos haluaa juhlia rauhallista värimaailmaa (ja maastoutua valokuviin lumen keskellä näköjään). Etsi kuvasta jääkarhu.

Tuona päivänä keväisen kirpeä pakkanen teki tukastani poikkeuksellisen flegmaattisen, sähköisen ja lättänän. Ihan sama miten sitä yritti möyhiä. Onneksi hatuissa löytyy...

Voi olla, että viimeisiä kuulaita talvipäiviä viedään. Tai ainakin toivon niin. Haluan tämän lumen jo veks, että pääsee vihdoin avaamaan retkikauden ja voi alkaa ihmettelemään maasta nousevaa uutta elämää. Kevät on ehdottomasti puutarhurin lempikausi omenapuiden leikkaamisineen kaikkineen. Sormet syyhyää jo!

Kommentit (3)

Noorq
3/3 | 

Se on jännä miten sinulla on aivan erilainen tyyli kuin itselläni mutta silti blogisi vaatejutut ovat oikeastaan ainut blogi jonka vaatejutut aidosti kiinnostavat! En osaisi kuvitella yhtäkään noista asuista itselleni mutta sinulla ne näyttävät täydellisiltä! Aivan ihana Nelliina<3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010