Käytin käärmekuosikorttini joskus 2000-luvun taitteessa siihen malliin, että ei ole pahemmin tehnyt mieli takaisin kyseisen kuosin pariin sen jälkeen. Muistelen erityisen kauhulla erästä pinkkiä käärmekuositoppia, joka oli yksi suosikkinibilevaatteistani. Ai kamala :D no, olihan se tosi muodikas silloin.

Kyseistä kuosia on näkynyt lähiaikoina kaupoissa aika paljon, mutta vähän hillitymmissä väreissä kuin silloin 15 vuotta sitten. Onneksi. Minullakin on yksi poikkeus vahvistaa säännön -käärmekuosivaate, josta pidän todella paljon. Tämä vanha Saint Tropezin väljä vihreä mekko on riittävän neutraali, että se ei tuo mieleen millenniumin discovaloja. Äkkiä katsoen mekosta ei oikeastaan edes tajua että siinä on käärmekuosi.
x9_2maalis15

x9_2maalis15

Tämä mekko on sellainen että se ei vaan millään näytä kuvissa niin kivalta kuin oikeasti on. Kangas on kauniisti laskeutuvaa ja elävää, mutta valokuvissa näköjään ihan plaah.

Otsikkoon viitaten, käärmekuosi voi olla sekä että. En todellakaan vetäisi enää jalkaani niitä kirkkaanpunaisia käärmekuosisia tekonahkasaappaita (kyllä, minulla oli sellaisetkin) enkä sitä pinkkiä toppia, mutta tämän rennon taskumekon puen ylleni mielelläni.

Kommentit (11)

7/11 | 

Kaunis mekko! Olen huomannut viime aikoina haikailevani itsekin käärmekuosia ja harmittelen erästä kirppikselle vietyä kellohelmaista käärmekuosista mekkoa. Samantyyppinen oli kuin tämä sinunkin, paitsi leveällä helmalla ja v-pääntiellä. :)

8/11 | 

oujee, viininpunaiset käärmekorkonilkkurit oli minulla. Sen muistan että niillä oli hitsin hyvä kävellä korkeasta korosta huolimatta.

Anis12
10/11 | 

Ai kauhee, nyt mäkin muistin että mulla oli vuonna 2001 20-vuotissynttäreilläni muka niin upeat punaiset käärmesandaalit. Huh!

TK
11/11 | 

Hei kivannäköinen mekko, etenkin kaula-aukkonsa takia, sopii sulle tommonen klassinen leikkaus. Jostain syystä mulle on jäänyt sun puseroista ja paidoista mielikuva pienemmistä kaula-aukoista, vaikka toisaalta onhan sulla niitä mekkojakin paljon.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011