On hieman laiha kuvasaldo eilisistä häistä, eli tässä alla näkyy se suunnilleen ainoa pikaotos mekostani, jossa tuuli ei pyöritellyt tukkaa / helmaa ihan miten sattuu. Ja siinä se sitten onkin :D meni häät juhliessa, jätin kuvaamisen muille.


kaasonmekko

kaasonmekko

Mittatilaustyönä minulle tehty mekko oli alkuillasta väljä ja loppuillasta tiukka, oli sen verran hyvää ruokaa hahha :D Kokkipoika on yksinkertaisesti mahtava pitopalvelu, sekä ruoka että henkilökunta. Kokkipoika oli viime syksynä meidän omissa häissämme sapuskavastuussa ja sen jälkeen jo kaksi ystäväpariskuntaamme on käyttänyt heidän palveluitaan. Suosittelen lämmöllä, jos joku miettii häiden ruokapuolta Tampereen alueella.

Nyt taitaakin olla niin, että seuraavat häät ovat vasta ensi vuoden heinäkuussa eli nyt tuli stoppi rakkauskesteille. Johan niitä on tullut muutaman viime kuukauden aikana neljät tanssittua ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (11)

Mama loves heels
1/11 | 

Kauniina olet juhlinut, kuten aina. Kerropas mistä olet ostanut tuon jakun? Oliko tyyris? Juuri tuollaista itsekin kaipailisin, röyhelöt edessä ovat tosi suloiset! Kuun lopussa pitäisi olla edustavana. :)

Lili
4/11 | 

Ihana mekko. Heti uuden näköinen boleron kanssa.
Kuule, miten sait blogistasi niin suositun?
Muistelisin, että pidit blogia myös ennen indiedays:n aikaa?

5/11 | 

tein seikkaperäistä tutkimusta salkan martensseilla perjantaina ja ne kiiltonahkaset on 100kertaa pehmeemmät mitä tavisnahkaset.Myös se mattanahka on pehmeempää, mitä "originaaali", siksi ne ei hierrä!Ja omat jalat on solmussa viime viikon ebaysaaliista, eli tavisnahkasista.

Ja samaan hengenvetoon julkkisbongaus: Sofi Oksasella oli kanssa semmoset kirkuvanpunaset maiharit stockkalla, mutta taisi olla 10- tai 12-reikäset.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
9/11 | 

pidin blogia yli 2 vuotta ennen indietä :) mutta pakko sanoa että en todellakaan tiedä, en ole mainostanut blogia yhtään missään, jotenkin vaan ihmiset ovat itse tänne löytäneet :) eli en tehnyt mitään toimenpiteitä suosion saamiseksi, minä kirjoittelin blogia ja tyypit bongasivat sen jostain, siinä se.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

11/11 | 

No oli ne kyllä pähäkät ne punasetkin, ja se on nii pien tyyppi, et tarvii räväkämpää väriä ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012