En ole pätkääkään maalaisromanttinen. En sisustuksen suhteen enkä tyyliltäni. Tällä hetkellä moni varmaan ajattelee että häh, nainenhan on pitsiä ja hörsöä väärällään. Maalaisromanttisuus tarkoittaa minulle kerroksellisuutta, röyhelöiden, pitsien, pellavan valkoista jatkumoa ja herkkiä ajatelmia kaunokirjaimin. Ehkä vielä pari tähtityynyä päälle. Noin niinkun tiivistetysti. Minä taas suosin enemmän kirkkaita värejä, väriblokkeja ja jopa graafisuutta, kunhan se on värikästä. Retro meets nykyaika. 

Satuin kuitenkin yksiin kirppiksellä hulmuavan valkoisen ja erittäin maalaisromanttisen paidan kanssa. Viehätyin sen muhkeudesta. Paita maksoi kaksi euroa, ja ajattelin, että sille tulee varmasti käyttöä rentona kotivaatteena. Yllättäen tämä vaatekappale on kuitenkin kiilannut arkivaatteiden kärkeen, kyttään sitä kärppänä pyykistä takaisin käyttöön. Muhkea ja väljä paita on niin helppo

Sitä paitsi, näytän tässä jokseenkin enemmän Fabiolta tai kasarirokkarilta, en maalaisromanttiselta. Ehkä se on lopultakin niin, että minä kannan vaatetta eikä toisinpäin. Tai ehkä kaikista meistä ei vain ole valkeaa pellavaa hulmutteleviksi eteerisiksi naisiksi :D

Kerrankos sitä, maalaisromanttiikkakin vähän. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010