Pukeutumisessa yksi lempparijuttujani on yhdistää halpaa ja kallista. Tässä asussa on kahden euron kirppismekko ja parin sadan Minna Parikan laukku. Minulla usein se kallein osuus kohdistuu kenkiin, vaatteiden ollessa edullisia.

Kirppismekon syksyinen kukkakuosi on ihan mahtava, kunnon mummolan sohva -tyyliä ;) Punaruskeat sukkikset Vogue, saatu blogin kautta.

(Mekossa on kunnon alusmekko, mutta näköjään onnistunut kuvassa nousemaan niin, että näyttää läpinäkyvältä.)
 

Huh en pysty keskittymään nyt oikein mihinkään, kohta pitää ottaa suunta kohti Pirkkalaa ja kohdata Stockholm Roller Derby. Jännittää, ei jännitä, jännittää, ei jännitä.... :D

Kommentit (7)

1/7 | 

NYT löytyi lempparini kaikista sadoista asukuvistasi! Täydellinen kokonaisuus :)
(olen vihannut pinkkiä vuosikaudet, mitä lie nyt tapahtunut... hurjaa!)

2/7 | 

Ihanan syksyistä väriyhdistelyä! Tuo samanväriset sukkikset + kengät -kombo toimii aina, pitäis itsekin muistaa se useammin :)

5/7 | 

Mikäli selvisit Derby-matsista, suuntaahan sunnuntainakin Pirkkalaan, sillä Veskan kiinteistössä on MLL Pirkkalan järjestämä suuri kirppis 12-15 :D

Olga
6/7 | 

Aah, olen ennenkin kuolannut tuota mekkoa täällä kommenttiboksissa! Niin mahtava kuosi ja herkut värit. Nam, mullekin!

Tuli noista koivistasi mieleen... Olin tänään sinisissä farkuissa ja sinisissä kengissä ja sain muutamia todella merkitseviä katseita osakseni. Miksei mustat housut + mustat kengät aiheuta samaa reaktiota? Kysynpähän vaan. Ei sillä että välittäisin...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012