Tänä aamuna jouduin lopulta tunnustamaan kahviaddiktioni, kun yritin muistaa omien derbyrullieni merkkiä puhelimessa ennen kuin olin juonut kahvini. Ainoa mitä sain ulos oli että no tuota ne on vihreät... hmm... Melko hyödyllinen tieto totta tosiaan.

Olen aina ajatellut että juon kahvia koska se on taivaallisen hyvää, mutta pakko kai se on myöntää että pään sisällä ei vaan liiku mitään ennen aamukahvia.
 

Kahvi, rakastan sinua. Oodi kahville. Mikään ei tuoksu paremmalta kuin aamukahvi.

Kommentit (10)

1/10 | 

Itsekin tässä juuri harkitsen vakavasti aamukahvin keittämistä.

En juo kahvia päivittäin, mutta välillä on kiva vähän hassutella. Olin ihan varma vielä 3 vuotta sitten etten voisi ikinä pitää kahvin mausta, mutta nuon vaan meitsi veteli eilenkin 2 (kaksi!!) mukillista ihan oikeaa kahvia. Oikeaa siksi, että olen aloittanut tämän kahviharrastuksen ensin mochaccinoilla ja siitä sitten mennyt latteen ja nyt tosiaan saan alas ihan normaalia kahvia ilman mitään hienoja nimiä tai suklaakastiketta.

HeliJ
4/10 | 

Älä viitsi! Lääkäri kielsi multa kahvin ja kamala kahvin himo edelleen päällä, vaikka reilu kuukausi on jo menty ilman kahvia. Se tuoksu... Kolme päivää oli jäätävä päänsärky kahvin juonnin lopettamisen jälkeen, mutta sitten helpotti. Mutta silti kahvittaa...

lindalinda
5/10 | 

Ahh, aamukahvi on ihana asia! Murisen vihaisena keittiössä jos joku kämppiksistä ei ole huuhtonut kahvipannua ja heittänyt poroja roskiin, tämä viivästyttää aamukahvin nauttimista lähes minuutin. Kauhea rikos siis tälläselle kofeiininarkkarille.
Olen löytänyt Valion laktoosittoman kahvimaidon, joka vaahdottuu TÖRKEÄN helposti. Senkun nappaa sitä vähän vaikka pakasterasiaan tahi muuhun kannelliseen purkkiin ja sheikkaa. Siis kylmänä. Näin niinkuin vinkkinä muille laktoosirajoitteisille ja ihmisille, joilla kokonainen litran purkki maitoa ehtii mennä aina pilalle.

Tiia
6/10 | 

Teetä, lisää teetä! Minä en pysty juoda kahvia, koska siitä tulee lähes aina leijuva olo. Kahvin sijaan rakastan vihreää teetä, yummy!

Kahvin- ja teenjuonnissa ainut haittapuoli on addiktio. :D

miimmu
7/10 | 

aww mikä minimuki :D kai sä nyt ees tarviit noita useemman? itellä on pakko saada se taika-kolpakko aamuisin tai mistään ei tuu mitään! hirveetä olla niin addikti, mutta onhan se vaan ihana nautinto, ei siitä pääse mihinkään... ehkä pitäis koettaa pienentää annoksia, ja sitten vaikka koettaa olla juomatta joka aamu, ettei olis ihan niin narkki :D

8/10 | 

Mä olen kanssa hankkinut ihan huolella itselleni addiktion. Oon viettänyt takavuosina välillä pitkiäkin taukoja ilman kahvia, mutta nykyisin kulutus on jo sitä luokkaa (3-6 mukia päivässä), että se tosiaan näkyy toiminnassa kun sitä ei saa yhtään/tarpeeksi.

9/10 | 

Mää olen tässä asiassa niin erilainen nuori.. mun kahvi-inho on lähtenyt juurikin siitä, että isin aamukahvit tuokusui kotona aamulla, kun katsoin lastenohjelmia. Suorastaan yökkään siitä tuoksusta :D niinkuin yrjösin sillä ainoalla kerralla, kun olen ikinä kahvia maistanut :D

10/10 | 

Olisiko Atomin Poisonit? :)
Itsehän en näistä mitään ymmärrä -vielä-, koska olen vasta aloittamassa Derbyä, mutta niitä minulle suositeltiin kun kysyin mitkä olisivat hyvät renkaat ja sen muistan että ne oli vihreät. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011