Valkoisista röyhelöhihaisista ja -miehustaisista paidoista tulee aina ja ikuisesti mieleen ala-asteen joulujuhlat. Ja Kaija Koo. En tiedä onko laulaja käyttänyt 80- ja 90-lukujen taitteessa erityisen paljon valkoisia röyhelöpaitoja, mutta minä yhdistän kyseisen mallin aina Kaijaan. 

Näin aikuisena samainen paitamalli rokkaa edelleen, mutta ei enää röyhelöisten henkselihameiden kera puettuna, kuten lapsuudessa. Nykyään puen röyhelöiden rinnalle esimerkiksi kapeat porkkanahousut ja chelsea bootsit, joilla skarppaa kummasti romanttisemman yläosan. 

Jos olisi ollut lähtiessä enemmän aikaa, olisin valinnut asuun jonkun toisen laukun, mutta koska kaikki sälä oli valmiiksi tuossa vintage-laukussa, sillä mentiin. 

Pitäisi muutenkin skarpata veskojen suhteen ja käyttää niitä monipuolisemmin. Olen kuitenkin arjessa pahemman luokan jumittaja ja käytännössä vaihtelen yhden ison Maxinen, tuon kuvan vintagelaukun ja muutaman pienemmän värikkään laukun välillä. Ja etsin edelleen täydellistä nahkareppua, jota ei vain löydy. 

Irlannin reissulla hiippailin toiselle puolelle Guinness Store Housen ravintolaa muina naisina, kun bongasin erään asiakkaan selästä kauniin nahkarepun. Oli pakko mennä tiiraamaan merkki lähempää :D harmi, että kyseistä brändiä ei myydä täällä, että pääsisin hypistelemään reppua kunnolla.

Kommentit (9)

M.
1/9 | 

Hei! Onko nämä bootsit mistä ostettu? Olen yrittänyt etsiä täydellistä paria ja näiden malli näyttää erittäin hyvältä. Samalla haluan kiittää mahtavasta blogista, tätä on tullut luettua varmaan sellaiset 6 vuotta :) Kirjoitat mahtavasti ja vaikutat myös ihanalta persoonalta. Terveisiä Barcelonasta!

Vierailija
2/9 | 

Sinä tarvitset ehdottomasti laukunjärjestäjän (-organisoijan), kun kerran vaihtelet usein veskaa.

Mirja1
5/9 | 

Minakin etsin taydellista nahkareppua, minka merkkinen se reppu oli jonka bongasit Irlannissa? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010