Se on joulukuu sitten ja luvassa on taas jos jonkinlaista hässäkkää, keräsin tähän alle useamman kerralla.

Designtori Joulu 7.- 8.12.2013 klo 11-17:00 Tampereen Pakkahuoneella


Perinteinen joulun Designtori on tänä vuonna kaksipäiväinen, ja paikalle on tulossa 65 suomalaista suunnittelijaa ja muotoilualan yritystä. Varsin mukavasti siis. Eli jos on joululahjoja etsimässä, viikonloppuna Pakkahuoneelle. Pidä silmät auki esimerkiksi Uhana Designin kojussa ihan m a h t a v a n rosvokarhukassin varalta:


 

Turku Design Now! -joulumyyjäiset 6.- 8.12.2013


Ja samaan aikaan myös Suomen Turussa on peijaiset käynnissä, Turku Design Now! -joulumyyjäisten merkeissä. Jos olet Turussa, mene sinne. Avonna klo 10-17, lisäinfot ja myyjälistaus löytyy esimerkiksi täältä: KLIK!

 

Teerenpeli Tease Christmas Carneval 7.12.


Suositun Teerenpeli Teasen teemana tällä kertaa joulu, tietenkin, joten vedä punainen mekko ylle ja kipitä paikalle. Lavalla nähdään mm. Champagne Sparkles Kanadasta! Ohjelmatiedot ja muut esiintyjät KLIK.

 

Inglourious B-Stars 7.12.2013 Kuusankoskella


Ai luulitteko selviävänne menovinkkipostauksesta ilman roller derbyä? Hahaha - no. Lauantaina Tampereen B-tiimi Howlin`Rolls matkaa Kuusankosken Urheilutalolle ottamaan mittaa Kouvola Rock n Rollersin B-tiimistä. Ovet aukeaa klo14:30 ja peli käyntiin. Minä olen pitämässä huolta murusista bench coachina, eli olen se joka huutaa kurkku suorana kentän reunalla. Tuu katsomaan, lisäinfot KLIK!

Ps. nyt on ehkä käsillä siistein roller derby -matsin nimi ikinä.

 

Aleksis Kiven kadun putiikkien tähti-iltamat 4.12.2013


Huomenna 4.12. tamperelaisille luvassa iltashoppausta, kun Aleksis Kiven kadun pikkuputiikit ovat auki iltaan klo 21 asti. Mukana mm. Kaffila, Live With Me, Sisustus ID ja Kapteenska, ja monet muut kadun puodit. Yhden kadun minitapahtuma sietäisi levitä laajemmallekin, minusta iltashoppailutempaukset ovat vallan mainio idea.

Alekoodi Fanny Alexandra Boutiqueen


Ruotsin Luulajassa sijaitsee pieni suloinen helmi nimeltä Fanny Alexandra Boutique. Valikoimassa on mm. Minna Parikka, IvanaHelsinki, Heart of Lovikka, Cecilie Mellin överit ihanat korut ja tamperelaisen Evil Dressmakerin tuotantoa. Unohtamatta tietenkään sisustuspuolta. Putiikista laitettiin Vaatehuoneen lukijoille -25% alennuskoodi (voimassa vuoden loppuun asti), joten olkaatte hyvät: nelliinanjoulu. Valikoimiin voi tutustua nettikaupassa KLIK!

Sain FABista viime kesänä Cecilie Mellin säihkysormuksen, ja mikään ei vaan voi olla näin hieno. Harakalla ei meinanneet pysyä sukat jalassa:


Tulipas ikävä noita kynsilakkauksia kun näki tuon vanhan kuvan. Ehkä pitää tarttua toimeen taas ja laittaa tummaa viininpunaista ja kultaa tulille :)

Kommentit (13)

Ann
1/13 | 

Hei haluaisin lähestyä kuluttaja-asiamiehen linajuksien tiimoilta. Onko totta että yksikään postauksen tapahtumista tai alekoodeista ei ole yhteistyökumppanin taholta, tai mainontaa? Olet varmasti tietoinen että mainanta ja yhteistyö on illmoitettava kirjoituksissa Suomen lain pohjalta.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Tottakai olen tietoinen ja ei, mistään postauksen ilmoituksesta en hyödy itse _mitenkään_ ja silloin kyseessä ei ole yhteistyöpostaus. Mainos- ja yhteistyöpostaukseksi katsotaan sellainen postaus, mistä bloggaaja saa korvauksen tavarana/rahana. Tämä ei ole sellainen.

Vielä sadannen kerran:
Minä kerron joka ikinen kerta kun postauksen taustalla on mainosdiili, olen aina kertonut ja tulen aina kertomaan. Tiedän velvollisuuteni, ja noudatan lakia. Tätä ei siis tarvitse joka kerta erikseen kysyä kommenteissa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

ööh

eikö ann:lla ole muuta tekemistä kuin tällaista kytätä?
tämä maa on pahaa oloa tarpeeksi täynnä jo muutenkin..

Ihan mielenkiinnon vuoksi kyselen (Ann varmaan osaa kertoa...), miten toimitaan, jos gloggaaja kirjoittaa ensin jutun ja sitten kirjoituksen kohteena oleva taho päättää palkita bloggaajan jotenkin? :) Onko se silloin omatoimista mainontaa vai ollaanko lahjoituksista vain hiljaa jälkeenpäin...

Yhtään siis epäilemättä tämän kirjoituksen tarkoitusperiä. :D Tuntuu vain, että nykyään kirjoitellaan jos jostakin ja hups vaan lahjakortti tupsahtaa seuraavalla viikolla postissa.

2/13 | 

ROSVOKARHUKASSI!!! Oooooo! Miten hieno! Nuo Uhanan printit on ihan mahtavia. Harmi vaan, että mun kaks lempparikuvaa löytyy vain kangaskassista ja lastenvaatteista.

Pitää siis ehdottomasti käydä Pakkahuoneella, vaikka oon kyllä jo hankkinut kaikki joululahjat, hmmmm... :)

Minna

Eli sehän tarkoittaa naisen sukupuolielimiä. :D Nykyään on niin huvittavaa kuunnella esim. urheiluselostuksia kun juontaja tunteellisesti karjuu että hirvee hässäkkä!

Minna
5/13 | 

En yritä olla ilkeä, mutta otsikko naurattaa aivan kauhiasti. :D Kiinnostaakin tietää, ootko Nelliina tietoinen hässäkkä-sanan alkuperäisestä merkityksestä? Mä en voi olla ajattelematta kaksimielisesti kun huomaan kyseistä sanaa käytettävän, vaikkakin sen merkitys nykypäivänä on muuttunut. :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
6/13 | 

Nimetön, jos bloggaaja ei postausta tehdessään ole saanut taholta x mitään (tavaraa, lahjakorttia, rahaa) eli postaus on tehty ns. ominpäin tahon x siitä tietämättä, postaus ei tietenkään ole tässä mielessä mainos eikä varsinkaan yhteistyöpostaus. Jos bloggaaja joskus myöhemmin saa taholta x jotain, siitä ei tarvitse kertoa yhtään mitään, paitsi jos ko. tuote näkyy jossain vaiheessa blogissa, ja silloin tietysti kerrotaan että tuote on saatu taholta x. Mutta siihen alkuperäiseen ilman mitään mainosdiiliä tehtyyn postaukseen joskus myöhemmin lähetetty tuote ei vaikuta.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Roosa
7/13 | 

Käsityöläisten PopUp-putiikki Helsingin Kalliossa kokoaa yhteen pienempiä käsityöyrittäjiä ketkä eivät ole vielä päässeet esille.

Porthaninkatu 9 2krs.
Arkisin 10-18, la 10:30-18, su 12-18
Facebook: käsityöläisten Pop up -puoti

Tervetuloa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011