t5
t5


Help...? Välillä kyseenalaistan oman järkevyyteni ja sen, mihin lupaudun. Todella. Etenkin tänään.

Kommentit (22)

Tuike

Avantouinti on IHANAA! Voi kun olis joku paikka jossa käydä säännöllisesti uimassa :D Laita pipo päähän kun meet, eikä päätä veden alle! Enjoy ^^

ida

oho [: ite tykkään avantouinnist, mut ekoilla kerroilla se usko siihen hulluuteen kyl horju aika pahastikin :D mut kyllä se siit sit lähtee, nauti !

Hanzki

Avantouinti on aivan mahtavaa! Itsekin olin todella skeptinen ekalla kerralla, kun kaveri sai houkuteltua. :) Se kylmän ja kuuman vaihtelu saa aikaan vuorotellen hurjan adrenaliinipiikin ja sellasen rennon raukeen nukahtamisfiiliksen.

Malisa

Mut mihin jäi neopreenihanskat-ja kengät? Vaikka kai ensikertalainen pärjää ilman niitäkin, ainakin jos on hyvä verenkierto raajoissa. :)

Linda

Kannatta uskaltautua! :)

Olen itsekin kokeillut monesti ja on todella virkistävää ja parantaa verenkiertoa. Avannon jälkeen voi istua alasti pakkasessa monta minuuttia tuntematta kylmää, what's better than that? ;)

Kerran, vuosia takaperin kavin avannossa. Oli kylla ihan mahtava kokemus, vaikka veteen menossa kylla kesti ja hirvityksen maara oli aika korkea. Jalkeenpain tunne iholla on kuitenkin aivan ihana!

Joulun aikoihin Suomessa kaydessa ei tehnyt oikein mieli avantoon menna, pakkasta kun oli lahemmas 30 mutta lauhemmalla kelilla voisin kylla pulahtaa uudemmankin kerran!

Katja

Jesh, mahtavuutta! Suosittelen. Itse aloitin juuri viime viikolla avantouintiharrastuksen ja olen käynyt nyt joka päivä, kuulemma olisi ensimmäisen viikon aikana hyvä käydä joka päivä :) Pipo päähän, hyvä tulee!

Huuiiiii! :D Oon aina halunnu mennä, mut en oo uskaltanu. Raportoithan kokemuksesta? Tahtoo tietää, miten vilukissat pärjää avannosssa, josko tääkin vilukissa sit uskaltais :)

Laura

Oon kokeillu avantouintia kerran, ja se oli kivaa, vaikkakin jalat meinas jäätyä kun saunalta avantoon oli niin pitkä matka hilippasta.

iinuska

Avantouinti on... kiinnostavaa. Olen lapsena kokeillut muutamia kertoja, mutta en kyllä jäänyt koukkuun. Inhottavinta ei kuitenkaan itse asiassa ollut vedessä oleminen vaan se, kun piti yrittää jäisiä portaita pitkin päästä pakkasessa mahdollisimman äkkiä sisälle. :D Hrrr...

T

Ei taida olla ihan mua varten, kun tuossa kuukausi sitten Thaimaassa mua ei meinannut saada hotellin uima-altaaseen, kun vesi oli olevinas niiiiiin kylmää. :D

Wow! Avantouinti on rohkeiden naisten teko! Itse pystyn kierimään lumessa, mutta sitten kipinkapin saunaan! Ja ihanat Brigitte Bardot -bikinit. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011