Joko on vedetty ystävänpäivähörhöilyöverit? Ei se mitään, ajattelin tuupata teille vielä vähän lisää sydäntä ja muffaria ja sokeria silmät täyteen. Olkaa hyvä vaan, ei kestä kiittää!

Eilen työpaikalla oli paaaaaljon muffareita ystävänpäivän kunniaksi.
Olin luonnollisesti jo päivällä teemaan sonnustautuneena hiuspantani kera. Ihan normi duuniasu ja silleen. Ei varmaan ole sellaista vaatetta mitä en arkena "kehtaisi" käyttää, kunhan se on vaatteen kokoinen eli peittävä. Joka päivä on juhlapäivä kun pukee vähän tylliä mukaan.
Olin myös ilmeisen kiltti ystispäiväläinen koska sain Glitteriltä kaksi yllätyspakettia, toisessa oli mintunvihreä suloinen pikkulaukku ja toisessa sydämenmuotoinen hiuslenkkitikkarijuttu. Laukku oli Glitterin bloggaaja Viivin mielestä ihan minun näköiseni, ja olen ihan samaa mieltä :DSaku raahasi kotiin puskan keltaisia tulppaaneja, vaimo oli very happy. Sitten me katettiin juustopöytä, kaadettiin lasit valkkaria ja.... katsottiin Sons of Anarchya xD On kyllä romanttisin ohjelma ikinä.
Nyt onkin sitten aika pakata viikonloppulaukku ja nostaa kytkintä kohti Helsinkiä, lähden kuunteluoppilaaksi roller derby bootcampille. Nilkan vuoksi en voi osallistua tekemiseen, mutta ehkä sieltä jotain tarttuu mukaan kuuntelemalla ja katsomallakin.

Kommentit (9)

Jej
1/9 | 

Sons of Anarchy, OZ:in jälkeen eka sarja mitä on jaksanu seurata <3 Onneks mulla on 4 tuotantokautta DVD:llä ja neljännestä vielä puolet (vai enää) jaksoista katsomatta :D Voi sit alkaa kattomaan uudestaan kun loppuu jaksot ;)

2/9 | 

Katsokaa 4 kausi jenkkien netflixistä. Media hint vaan päälle firefoxiin ja alkaa näkymään jenkkien versio.

5/9 | 

Minua harmittaa ihan sikana, kun olin asennoitunut siihen, että ensi kesänä haluan ehdottomasti kokeilla roller derbyä, ja nyt sitten pienoisen sairaalajupakan ja siitä jääneen lääkityksen takia kontaktilajien harrastaminen on minulta ehdottomasti kielletty vähintään seuraavaksi puoleksi vuodeksi, huonolla tuurilla loppuelämäksi. Tyhmää!

Emmi
6/9 | 

Hei, tiedätkö minkä hintainen tuo laukku on suunnilleen? Kyttäsin sitä yksi päivä Glitterissä, mutten tajunnut tsekata hintaa.

Nööre
7/9 | 

Saako udella missä oot töissä? Puhut usein työkuvioista, mutta jotenkin oon täysin missannu sen tärkeimmän informaation :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012