Unikko on yksi lempiperennoista puutarhassamme. Meillä kasvaa komeita idänunikoita pihassa, mutta ne kasvavat sellaisille paikoille, että epäilen niiden olevan oma-aloitteisesti levinneitä. Levitköön rauhassa, voisin jopa hieman avittaa. 

Meille suomalaisille unikosta tulee usein mieleen Marimekko, mutta on myös muita unikkokuosisia vaatteita. Tämä vanha H&M:n kimonotakki on yksi niistä. Äärimmäisen helppoa pukeutumista, kun tämän voi heittää minkä tahansa perustunikan päälle ja näyttää välittömästi siltä, kuin olisi panostanut edes hieman. 

Unisan jopa hieman western-henkiset nilkkurit ovat tukevat, mutta voi ristus että oli liukasta! Siinä ei juuri tolppakorosta ollut hyötyä. Onnistuin kuitenkin pysymään näillä pystyssä, mutta seuraavana aamuna pannutin pihassa oikein huolella matalakantaisista kengistä huolimatta.

Nyt on polvet tummansinisenä ja murjottuna. Vanha derbymuija vetäisi perinteisesti suoraan polvilleen, eli jostain alitajunnasta se ajatus kaatumistilanteessa tuli, että "polvisuojat suojaa". Vanhasta harrastuksesta ei tässä tapauksessa ole iloa :D 

Kommentit (2)

Sese
1/2 | 

Kyllä täytyy ihmetellä kommentoijan kielenkäyttöä,on halventavaa käyttää Ristus sanaa. Mutta kun sivistys puuttuu....Voi voi

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Pahoittelut jos koit sanan halventavana, se ei ollut tarkoitus.

Selityksenä kuitenkin sen verran, että "ristus / notta ristus" lienee yleistynyt kansankielessä (muuallakin kuin pohjanmaalla) Duudsonien myötä, eikä sillä viitata tarkoituksellisesti uskontoihin vaan ainoastaan yleisluontoisesti päivitellään. Samaan tapaan kuin perkelettä käytetään myös kirosanana, ja jopa Suomen Ulkoministeriö on antanut perkeleelle useamman merkityksen sekä oman emojin: https://finland.fi/emoji/perkele/

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat