..on harakan sydäntä lähellä. Siksi lähdinkin mielelläni Koskarin Glitterin kantisiltaan mukaan. Kimallusta, ruusuja ja kettinkiä, johan kului pari tuntia kuin siivillä!


Iltaa varten sain koristella itseni Glitterin koruilla päästä varpaisiin, enkä kertakaikkiaan voinut vastustaa pitsisiä kissankorvia. Kun kerrankin sai hullutella niin kunnolla sitten kanssa.


Kaulassa tämän syksyn upein juhlakoru, viininpunainen jättimäinen helyhärveli, jonka kohdalla silmäni muuttuivat kerrasta sydämiksi. Tässä vähän parempi kuva, jää tuossa ylemmässä sen verran paljon varjoon:


Oli ainakin varma mikä koru muutti salamana meille, kun sain valita muutaman tuotteen itselleni.

Miss Olivia Rougekin oli mukana. Monan kanssa meillä on aina ennen kaikkia yhteistapahtumia pakollinen soitto että mitä sinä puet päälle, ettei saavuta paikalle vahingossa tekstiilikaksosina :D Mona käyttää ilman muuta omia mekkojaan, ja minä en juuri jää kakkoseksi. Tämä kesän juossut pääsääntöisesti sydän- ja limemekossani.


Olen ollut viime viikkoina täysin pöhinöissä asusteiden suhteen, jopa siinä määrin että ei kiinnosta syksyn uudet vaatteet lainkaan. Haluan etsiä inspiraatiota enimmäkseen vain asusterintamalla, ja miten jatkuvasti miten kaikin tavoin vanhoja vaatteita voisi muokata koruilla, laukuilla ja hatuilla. Se on sikäli outoa, koska syksy on ainoa sesonki vuodessa kun ylipäänsä intoilen muodin perään! Lopun vuoden vietän yleensä haaveilemalla syysmuodista. Mutta mikäs tässä, käy se näinkin.

Kommentit (4)

1/4 | 

Joo, näinhän se kannattaa. varsinkin kun nyt on niin kesäistä, että paksuissa sukkiksissa tulisi vain hiki :) Itse tosin suunittelin intoilevani syksystä hyvissä ajoin, muuten se vilahtaa ohi, ja joudun vuorautumaan toppatakkeihin nahkarotsin sijaan.

nappisilmä
2/4 | 

Tajusin lukeneeni sun blogia niin kauan, että olet palannut blondista blondiin - vaikkakin eri sävyyn :) Mä yritän kanssa kovasti päästä hiljalleen eroon kestovärien käytöstä, ja hyväksyä oman värini. Mutta voi että niitä hiuskriisejä mitä välillä syntyy!

Olisi ihanaa, jos voisit tehdä postauksen siitä, miltä nyt tuntuu kun olet päässyt tummasta väristä eroon, sortumatta ns. paheisiin :) Mitkä on ollu sun kikkoja pysyä päätöksessäsi? Tuleeko enää hiuskriisejä? Mitkä vaiheet on olleet pahimpia?

Tsemppiä ja kivaa syksyä, kohta se alkaa!

Sariska
3/4 | 

Tuo punainen koru on kyllä <3 ihana statement-koru
Muistatko minkä hintainen se oli? Tietää sitten täytyykö ehtiä tulevalla Helsingin pikavisiitillä piipahtaa myös Glitterissä :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Se oli 17,90e, mut (ei saa murhata jos dementoitunut mieleni muistaa väärin :D) viime viikolla julkaistun Style Guiden (saa kaikista Glittereistä maksutta) takasivun kupongeissa toi oli muistaakseni tarjouksessa, eli tsekkaa se ensin jos meet ostoksille. Mun kuva ei tee edes oikeutta korun kauneudelle <3

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012