Menin aika sanattomaksi, kun näin tämän seuraavan Ikean uutuuden Instagramissa. Kissoja. Psykedeelisiä kissoja ja kaloja. Kattaus voi ilman muuta olla myös hulvaton ja vähän crazy, kukin tyylillään. Katie Earyn kanssa suunniteltu Giltig-sarja on todella edullinen, esimerkiksi kissakahvikupit maksavat lautasen kera settinä 5,99€.

Jos olisin opiskelija-aikoina etsinyt budjettiastiastoa, olin todennäköisesti kantanut tämän riemusta kiljuen kotiin. Nyt taas voisin piristää esimerkiksi Nöpön murkinapaikkaa esimerkiksi tuolla kissakupilla ja tarjottimella. Sormet syyhyävät välittömästi kaikkien kissa-asioiden edessä, vaikka rakastankin Iittalan Taika/Tanssi/Satumetsä -astiastoani yli kaiken. Kerran crazy cat lady, aina crazy cat lady.

Ps. Satumetsästä tuli mieleen, oletteko huomanneet että sitä on otettu taas valmistukseen? Meinasin pyörtyä kun löysin kahvikuppeja puoleen hintaan Stockan hulluilta päiviltä! Iittalan omilla sivuilla näkyy olevan ainakin lautasia myynnissä.

Kommentit (4)

Noora
2/4 | 

Haha, toivottavasti noista kissakupeista ei tuu kauhee hype. Olin suunnitellut ostavani pari kuppiparia, mutta vasta juhannuksen jälkeen kun pääsen Suomeen. Toivottavasti ei oo kaikki loppu. Ne on varsin söpöt! Ja mä en ees oo mikään kissaihminen. xD

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010