Juoksin toissapäivänä noutamaan Monalta Rooma-opasta ja koska olen vilukissa, laitoin ylleni housut. Parina Ginan printtipaita.
Paidassa on suuret kainaloaukot kylkiluiden alle, joten alla täytyy olla toppi. Tällä kertaa päädyin kirkkaanoranssiin pieneen tuubitoppiiin. Saku nauroi tuota kuvaa ottaessaan että kuvasi mista kulmasta tahansa, jäätävä haukkarini oli aina tiellä :----------D minulla ei ikävä kyllä ole jäätävää haukkaria (vielä), mutta se tottavie näytti aika hurjalta kuvissa.
Tämä taitaa olla ainoa paitani missä rakas kylkitekstikin saa vähän tuuletusta :)
Nyt pitäisi alkaa ihmettelemään mitä vaatteita pakkaan mukaan 30 asteen helteisiin. En ole yhtään kesäihminen, mutta nyt oikeasti kaipaan lämpöä ja uima-allasta, on ollut niin älyttömän hektinen kesä. Illalla sitten nokka kohti Roomaa :)

Ps. pääsen KIKOooooon jeeee! En ole ikinä ollut niin rikki meikkihyllyllä, kun tajusin että GOSH on lopettanut sen pomminkestävän rajausvärin tekemisen (miksi?!!!) ja sen tilalle on tullut muka kestävä uusi rajausväri. No, voin kertoa että se ei ole kestävä, hemmetti. Kikossa nimittäin oli viime kesän Italian reissulla yhtä hyvää kestorajausta, ja aion raahata sitä väriä pienen käsivaraston suomeen, jos sitä vaan edelleen Kikon valikoimissa on. Paree olla, tai muuten tämä tippalinssi saa heittää hyvästit rajauksille.

Pps. En voi käsittää miten Gosh VOI lopettaa niin täydellisen meikkituotteen valmistuksen. Miksi?!

Kommentit (42)

Samaja
1/42 | 

Samaa olen itkenyt minäkin GOSHin hyllyllä. Kukaan ystäväni ei ole voinut käyttää samaa tuotetta sen pitkän taipuisan sutiosan vuoksi (sotkee kuulemma koko naaman), mutta minä taas en enää kykene käyttämään muiden valmistajien tönkköjä eyeliner-suteja :O
Jos jollain on vinkkiä tosiaan pomminvarmaan eyelineriin, niin kertokaa jo herranjumala! Mun viimeinen musta GOSH vetelee viimeisiään..

Elinatam

Olettaisin että mulla on juuri tuo mainitsemasi vedenkestävä eyeliner käyttämättömänä kotona, koska en kanssa sillä saa siistiä jälkeä sitten millään aikaiseksi. Voin ilomielin luopua ko. tuotteesta postikuluja vastaan... :)

SisterSeptember
3/42 | 

Mulla ainakin käytössä wet n wildin vedenkestävä eyeliner. Ei muuten lähde irti. : P

verppppa

Jos on rasvaiset silmäluomet, ei kannata missään tapauksessa ostaa tota wet'n'wildin vedenkestävää eyelineria. Hetki levityksen jälkeen, ja on muuten rajauksen kuva yläluomessa! Elikkä lähtee liikkellee ja tahrii koko luomen.
Ei hyvä!
No on se toki kyllä vedenkestävä.

Annukka
4/42 | 

Roomassa on k u u m a. Ei siellä jaksa ainakaan nähtävyyksiä katsella, kokemus viime viikolta. Kannattaa iltaisin hyökätä Trasteveren alueelle ja sit heinäkuun ajan on joka ilta klo 18 -> "jokifestarit" http://www.lungoiltevereroma.it/index.html, siellä on myyntikojuja, ruokaa ja juomaa. Suosittelen ja iltavalaistuksessa ei joen paskaisuuskaan näy ;) Jos halajaa rannalle, niin Piramiden metroasemalta pääsee puolessa tunnissa Ostian rannoille ja maksaa vaan sen metrolipun 1,50 per suunta. Mä olin maksullisella siistillä rannalla, lepotuoli ja aurinkovarjo 12 per päivä per nenu. Suihkut, vessat ja kahvio myös alueella.

Pippuri

Hmmm.. onhan siellä tunnelmallinen valaistus ja ihan jeppishomma, mutta en kyllä tiedä käyttäisinkö ainutta iltaani Roomassa siellä. On nimittäin aika perus markkinatunnlma, eikä niissä kaljateltoissa paljon katselemista ole :)

5/42 | 

Nyt alko häiritsemään to sun tautointis :D oon joko täydellisesti ohittanut sen olemassaoloontulon tai sitten et oo sitä pahemmin täällä mainostanut? anyway, saanko udella mitä kyseinen leima pitää sisällääm?

Kyllä, ykkönen. Oletko lukenut "jatko-osan" tai katsonut. Vieroksuin ensin elokuvaa kun ei ollut oikeat näyttelijät ( kuten ei olisi voinutkaan) , mutta lämpenin kyllä, osittain pukujen takia. Ihanin puku oikeassa elokuvassa on se alun vihreä puku ja sitten loppupuolen valkoinen, lähes hääpukumainen ihana puku ( puhutaan yllätyssynttäreistä ja Scarllett:n uudesta hatusta :D )
Muuten, oletko katsonut Jane Eyre elokuvan? Itse pidin kovasti, vaikka pukuloistolla ei leikittykkään :)

Lotta
6/42 | 

Kokeile tätä

http://muuttolintujasyksylla.blogspot.fi/2011/11/kestavaa-draamaa.html

Ihan mahtava! Tämä geelimäinen eyeliner oli ensimmäinen kokemukseni geelimäisten rajauksien tekoon. Pysyy todella hyvin, itselläni suurinosa kokeilemistani tuotteista on päivän mittaan lähteneet liukamaan pitkin luomia, pohjustuksesta huolimatta, mutta tämä pysyy.
Ja on kaiken lisäksi erittäin helppo levittää, saa ohuita kuin paksujakin intensiivisen mustia rajauksia helposti ja nopeasti.

Suosittelen todella! :)

Samaja

^ Ei toiminut tuo minulla. Näyttää hetken hyvältä, mutta parin tunnin päästä tuhriintuu pitkin silmiä.. Aikalailla samoin kuten kajalit (jotka on loppupäivästä aina muualla kuin alkuperäisessä paikassaan..)
Voi GOSHin eyeliner, minkä teit! GOSHilla on jotain tussimallisia eyelinereitä, mutta lieköhän siinä mustaa.. tummansinistä testasin viivan käteen ja oli muuten siinä vielä 2 päivän päästä, eli kesti tiskaamiset, suihkut ym.

Athelas

Olen käyttänyt tätä geelimäistä Maybellineä puolisen vuotta, ja toistaiseksi se on kestänyt kaiken. Siis aivan kaiken. Ennätys 48 tuntia ennen kuin pesin pois, oli täysin samanlainen kuin viisi minuuttia laiton jälkeen :).

parikatOparhaat
8/42 | 

Minäkin olen monenmoisia eyelinereitä kokeillu, ja kaikki joko suttaavat, tai kuluvat pois, vaikka pakkauksessa olisi lupailtu kestävän mitä tahansa.. Ihana muuten tuo paitasi Nelliina! Oletko ostanut ginasta lähiaikoina, eli toisinsanoen, onko vielä kaupan? Ja oliko valikoimassa muitakin värejä samaisesta kuviosta?

miira
9/42 | 

Viime päivinä on ollut vaikeuksia päästä Blogilistan kautta Olivian blogeihin. Näytölle tulee vain teksti "Tietokantayhteys epäonnistui". Blogeihinne on kyllä päässyt muuta kautta googlettelemalla. Missä mahtaa olla vika?

parikatOparhaat

Minullakin on käynyt samoin, mutta kun yrittää uudestaan niin onnistuu, ainakin itselläni.

Sini
10/42 | 

Täällä sama ongelma Goshin eye-linerin lopettamisen jälkeen :( Olen käyttänyt ties kuinka monta vuotta ja nyt ne hömelöt menivät sen valmistuksen lopettamaan. Olin ihan kauhuissani, koska olin Saksassa vaihdossa ja pyysin äitiäni ostamaan ko. eye-lineria ja kuulin häneltä että sen valmistus on lopetettu (en ole suostunut uskomaan uutista kuin vasta nyt). Saksassa ei siis ko. brändiä edes myydä. Ja todellakin äitini osti jonkun "korvaavan" tuotteen ja ei, ihan järkyttävästi levisi päivän aikana. Pidän siitä, että voin huoletta juosta koko päivän eikä eye-liner varise mihinkään päivän aikana. Nyt olen käyttänyt viimeisiä vetäviä Goshin eye-lineria ja jotain L'orealin Liner Resist waterproof eye-lineria (vain kuutisen euroa) ja ei kyllä ole kovinkaan kestävä, silmäkulmista etenkin kuluu päivän aikana ja ei ole niin intensiivinen musta väri, kuin Goshissa. Täälläkin kaivataan siis kipeästi vinkkiä korvaavaan tuotteeseen!

11/42 | 

Ai GOSH lopetti sen "myrkyn" valmistuksen. No damn, just ku aattelin et voisin alkaa käyttää sitä ku edellinen eyeliner oli niin rupunen että karis pois paikoiltaan ennen ku ehti kissaa sanoa. Oliskohan niitä vielä Emotionin aleissa. Testasin sitä eilen ja kamala ku meinas itku päästä meikkejä pestessä. Niin siis sen takia ku sai läträtä silmämeikinpoistoaineella sen verran paljon että lähti liikkumaan rajat luomilta :D Eikös sillä Cils ( tai mikä nyt olikaan Maybelinen) lähe tuo GOSH irti?

Kat

Ei oo mulla ainakaan tullut sellasta kamaa vastaan joka ei lähtis pois vivalin meikinpoistolapuilla, itse meikinpoistoöljyn saa pois silmistä kun pyyhkii kosteilla vanulapuilla :)

Pippuri
12/42 | 

Ja mitä oikeasti tulin tänne sanomaan, niin kyllä, KIKOlla on edelleen pirun kestävä eyliner-valikoima (definition waterproof eyeliner). Myös väreissä, minulla on mustana ja sinisenä ja ei meinaa lähteä edes meikinpoistoaineella ;)

oletkin varmaan sen verta pro, että olet jo Kikojen sijainnit selvittänyt, mutta kaksi helpointa liikettä tavoittaa lienevät 1) Terminillä, eli päärautatieasemalla - raiteilta yksi kerros alaspäin ja jos tulet raiteilta niin potaiden alas menon jälkeen vasemmalle! tai 2) Via del Corsolla, jossa on isompi liike (Terminillä vähän kitistetty valikoima), jolle varmaan jokainen Roomassa vieraileva turisti astuu jalallaan vaikkei tahtoisi, niin keskeisellä paikalla se on :D

myohmy
15/42 | 

Hei, käy katsomassa ainakin Colosseum. On valtavan hieno varsinkin iltavalaistuksessa! Muutenkin Roomassa on nähtävyydet yllättävän lähellä ja metro on suhteellisen pieni. Itse olen ollut siellä viikonloppulomalla ja aika paljon ehti nähdä.
Minä en edes tajunnut ensin, että tuo on tatuointi. Ajattelinkin että oletpa löytänyt hienon topin. Tiesin tuon lausahduksen, mutta en muistanut mistä se oli. Kiitos siis sille kommentoijalle, joka yhdisti sen Tuulen viemään.

18/42 | 

Just samaa oon iteki päivitelly tuon GOSHin eyelinerin kanssa! Juurikin sun vinkkaamana ostin sitä, ja tykästyin tosiaan siihen että se oikeesti k-e-s-t-ä-ä. Ja nyt sitten kierrelly kaikki maholliset sokokset ja emotionit, että eikai se nyt prkl voi kaikista olla loppu. Kunnes tajusin että se on loppu siksi ettei sitä enää edes tule! Aina ne parhaat jutut lopetetaan, miksi...

Niina
19/42 | 

Moi! Minkä merkkistä tavan kajalia suosittelet? Tykkäisin rajailla silmiä eri väreillä, mutta useimmat ovat niin pehmeitä, et saa koko ajan teroitella ja sottaa pian myös silmäkulmat...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla