Tänään aamupäivä meni derbyillessä ja iltapäivällä otin suunnan kohti Toijalaa ja kummitytön synttäreitä. Mun pikkunen on oikeasti jo 14-vuotias, tsiisus! Niin ne lapset vaan kasvaa.

Koska en pikasuihkun jälkeen ehtinyt nyhertää tukkaa, heitin sen pikaiselle nutturalle ja annoin megaöverijättirusetin hoitaa juhlafiiliksen. Toimi.


c1

c1

Ylivalotus söi vahingossa meikäläisen kaulan, mutta ainakin rusetti näkyy :D


c2

c2


c3

c3

Oli pakko näyttää Sakulle kotimatkalla Toijalan satama, paikka missä näin ensimmäisen kerran Tehiksen livenä <3 voivoi niitä teiniaikoja ja Satamarockia... Minulla on tuolta(kin) kyseiseltä illata nippu valokuvia jossain, mutta missä! Muistan elävästi että minulla oli tuolloin ylläni vihreä "hippihuppari" hahhah. Apua. Lupaan skannata teille asukuvan -94 jos löydän sen jostain.

Ps. [ x ] trenssikausi korkattu.

Kommentit (18)

pehmisvaahto
4/18 | 

Ihana asu! Mutta jotenkin pisti naurattaan toi trenssikausi korkattu, ite oon kulkenu nimittäin koko talven pelkällä trenssillä :D

6/18 | 

Ääääh, miten ihana trenssi! Mistä se on? Ja miksi täällä pitää yhä kiskoa toppatakkia ylle, jollei halua jäätyä pystyyn? Taivaaltakin tulee vuoroin lunta ja räntää. Hei oikeesti, kamoon, vappuun on KAKSI viikkoa!

Tiina
7/18 | 

Ai sä oot käyny täällä meilläpäin :)

Mun eka muistikuva Satamarockista on 22 Pistepirkko :D

Johanna
8/18 | 

Voihan Satamarock! Oi niitä aikoja... Juurikin eilen muistelin rokkia ja kuinka näin PMMP:n siellä livenä, pikkasen eri areenat nykyään niilläkin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012