Eilen juhlittiin ystäviemme pojan nimiäisiä, ja varmasti koko muu Suomi kylpi auringossa paitsi Virrat missä kekkerit pidettiin. Minne ikinä menen, sade seuraa perässä :D Se tietää, että Micrassa ei ole ilmastointia heh.

Ehdin tässä aiemmin viikolla ratsata pikaisesti Ideaparkissa alennusmyynnit jotka tuntuvat alkavan aikaisemmin joka vuosi. Ostin samalla keikalla Lindexiltä mekon lauantaita varten. Olin sovittanut tätä kyseistä mekkoa jo aiemmin ja ajatellut että väri ei sovi kalkkilaivan kapteenille, mutta sitten totesin että aivan sama. Jos kirkas oranssinpersikka (tai jotain sen suuntaista) korostaa kalpeuttani niin sitten korostaa.

Asusteina ikivanhat ballerinat ja musta Minna Parikan Ginger-laukku. Laitoin ballerinat sillä meitä vieraita oli etukäteen infottu että piha ei sovellu korkkareille kovin hyvin.

Anni sai ylleen papan ostaman kesämekon. Muhkeahelmainen kukkamekko on soma kuin mikä, harmi että nämä mekkoset eivät oikein sovellu arkikäyttöön sillä helmat ovat leikeissä tiellä. Etenkin tällä vauhtimimmillä, tyttö ei ole hetkeäkään paikoillaan!Oli pakko ikuistaa vielä nimiäiskakku, aivan mieletön! Mirvan kakut ovat kerta kerralta vain hienompia ja hienompia. Jotkut ne vaan osaa. Me muut leivomme muffineja joiden koristelu ei ole niin justiinsa :D

Kommentit (15)

Titu
1/15 | 

Moi! Kiinnostaisi tietää mitä meikkivoidetta kalpeaihoisena käytät? :) Löytyykö tarpeesi vaaleita sävyjä ihan marketti kosmetiikasta.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
6/15 | 

Kyllä, minut on palkattu kirjoittamaan hömppää vaatteista ja kengistä :) kepeää viihdettä ja ajankulua lukijoille.

Jos rakastat kirjoittamista ja sinulla on aikaa, kannattaa ilman muuta kokeilla bloggaamista. Mikä on se aihe mistä olet valmis kirjoittamaan päivästä toiseen? Tyyli, kirjat, matkustus, harrastukset, politiikka, rakkaus, taide, tekniikka, autot? Anna mennä. Kannattaa tosin pitää mielessä että ala on nykyään niin kilpailtu että erottuminen ja suuren lukijakunnan kerääminen niin että joku blogiportaali haluaa sinut talliinsa (=saat neuvoteltua kirjoituspalkkion) voi viedä aikaa. Kysyntää persoonallisille/lahjakkaille kirjoittajille ja/tai kuvaajille löytyy varmasti aina, mutta tällä hetkellä ne suurimmat menestystarinat taitavat olla vloggauksen eli videobloggauksen puolella. Jos olet luonteva videolla, harkitse sitä.

Itsenäiselle bloggaajalle mahdollisia tienauskeinoja on listannut hyvin Pink Bubble.

Ystävällisenä neuvona sen verran että älä koskaan jaa elämästäsi mitään henkilökohtaisempaa kuin mitä olisit valmis näyttämään tai kertomaan ventovieraalle bussipysäkillä. Vaatteesi kuka vain voi nähdä kun astut ulos ovesta, niiden jakamisessa ei mitään ihmeellistä ja uusi sohvasi on esine, senkin kuvan voi ihan hyvin näyttää. Tämä siis jos haluat pitää privaattielämän itselläsi jatkossakin, sitten kun joskus mahdollisesti lopetat bloggaamisen. Osa tietysti on luontaisesti avoimempia, jokainen vetää rajan itse.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Anonyymi

Kiitos Niina syväluotaavasta vastauksestasi. Sen perusteella taidan pysytellä ihan vain seuraamaan blogeja taustalta. Muu vaikuttaa vaivalloiselta.

Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi :)

Anonyymi
9/15 | 

Niina. Nyt kysyn ihan todella pitkäaikaisena lukijanasi, että tienaatko sinä oikeasti tällä blogilla? Siis kirjoittamalla 'hömpänpömppää', jota me urpot luetaan?
Tuli mieleeni, koska olen itse mielestäni (ja muidenkin mielestä) hyvä kirjoittaja, että HITSIT! laitanpa kykyni minäkin rahoiksi!

Tosin sekin käväisi mielessä, että vaikeaa olis kyllä jakaa elämänsä kaiken kansan kesken, miettiä että mitä panis päälleen ja jalkaansa - ottaa vielä kuvakin sillä lainakameralla. Ikuistaa kotinsa ja elämänsä levälleen. Ehkä ei kuitenkaan.
Mutta jos vastaat niin se olis kiva. Siitä hyvästä voin lähettää sulle huulipunan :)

Mutta kerrohan. Oikeasti.

10/15 | 

Katselin myös tuota mekkoa ja olin samaa mieltä että korostaisi vain kalpeutta. Sulla näyttää kuitenkin niin hyvältä että pitää ehkä käydä hiplaamassa mekkoa uudestaan!

11/15 | 

Siis tuo mekkohan on sulle aivan ihastuttava! Enkä ainakaan itse huomaa että korostaisi sinun kalpeuttasi. Ihan oikea asenne tuo "aivan sama". :) Olen itsekin kuullut ettei joku mekko sopisi punakan naamani kanssa ja olenkin todennut siihen samat mitä sinäkin. :) Ps. Annin mekko on ihastuttavan värinen <3

12/15 | 

Herranjesta mikä kaakku! Upea! Oikea taideteos. Ja sullapas olikin näpsä asu. Näytit hyvältä, etkä miltään kapteenilta :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011