Johan on ollut viikko. Meidän tytölle on puhjennut kaksi hammasta ja huuto on ollut sen mukaista. Miten voikin pieni ihminen olla niin perssiiseen ammuttu karhu :D onneksi ne pahimmat huiput kestivät vain sen puhkeamista edeltävän päivän, ettei sentään ihan koko aikaa. En edes ensin ymmärtänyt että kyseessä voisi olla hampaiden tulo, kunnes vahingossa zoomasin katseeni suoraan hampaaseen. Ja kun yksi oli tullut, toinen seurasi perästä pari päivää myöhemmin. Että nyt on sitten kaksi alahammasta millä järsiä. Minua jollain tavalla hirvittää miten nopeasti lapsi kasvaa. Vaikka olen läsnä koko ajan, tuntuu että jokaisena päivänä pieni on ottanut taas uuden askeleen kehityksessä ja kohta se sitten meneekin jo kouluun!

Se on jännä miten ajalla ennen äitiyttä kuvittelin että vauva-aika kestää ties miten kauan ja eikö äitiyslomalla käy aika pitkäksi, mutta olinpahan suhteellisen väärässä. Lapsi kasvaa melkein silmissä ja huomaan hätäileväni että voisiko kelloja kääntää taaksepäin, sillä en ole vielä valmis päästämään irti edes vastasyntyneen tuoksusta ja tyyppi kasvattelee jo hampaita ja kääntyilee.


Asiasta asuihin, nyt pitäisi varmaan etsiä sisältä jokin sellainen paikka missä voi räpsiä edes silloin tällöin vaatekuvia jos palaa kotiin vasta pimeän tultua. Tällä kertaa olin liikenteessä Vertsun salihousuilla (saatu) ja Mangon punaisessa nahkatakissa, joka vaatii vielä monen monta käyttötuntia että nahka pehmiää ja asettuu.


Mukavaa isänpäivää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (15)

No nyt on kyllä vähän epää laittaa noin herkullinen takki kuvaruudulle. Vasta tänä vuonna sain hankituksi(lue:sain Janin hankkimaan mulle) mustan tuollaisen, ja nyt haluan ehdottomasti samanlaissen punaisenakin. On meinaan mageen näköinen!

valancy

Olen yleensä laiska kommentoija mutta teki mieli tulla sanomaan että tykkään tosi paljon pukeutumis- ja sisustustyyleistäsi, rakastan retroa; vanhoja huonekaluja, peltipurkkeja (tee, kahvi jne) yms löytyy minunkin kotoa :) Rakastan retrovärejä , persoonallista pukeutumista... Nautin kauniiden asioiden (kuten vaatteiden) katsomisesta mutta harvoin tulee vastaan ihmisiä joiden tyyli miellyttää, on persoonallista ja jotka pukeutuvat TAVALLA JOKA SOPII HEILLE. (siis mun mielestä:P ). Sinun blogia ja kuvia on ilo katsella, kaikki niin kaunista ❤ Minua ei ole helppo miellyttää joten tämä on siinä suhteessa arvokas kohteliaisuus... Aivan ihanaa kun joku on löytänyt oman tyylinsä (ja vielä sellaisen josta minä pidän, hehheh) ja on pystynyt toteuttamaan sitä ❤ Kiitos ihanasta blogista, aion seurata sitä niin kauan kuin sulla riittää inspiraatiota pitää sitä :) Nautihan elämästä, lapsesta, perheestä, kaikesta kauniista :)

Kylläpä ovi näyttää pieneltä kuvissa, joudut varmaan kumartuun tai sitten kuva vääristää :o

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

vasta tilattu nettikaupasta, voin kyllä kehua tätä takkia näppituntuman puolesta, eli jos punskia etsit niin kannattaa harkita, sävy on sievä kun mikä :) Näyttää näissä kuvissa kummallisen muoviselta, kuvat ei tee oikeutta.

Kiits, kun nyt tästä hammasrumbasta päästään niin helpottaa taas hetkeksi :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nennnaa

Heippa! Onko nahkatakki vastikään hankittu Mangosta? Olen etsiskellyt punaista hyvin istuvaa nahkatakkia jo tovin.. Sinun näyttää ihan täydelliseltä! :) tsemppiä vauva-arkeen!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

olen pihalla kuin lumiukko tästä aiheesta :o olen viettänyt koko viikon kiukkuisen hampaita puskevan vauvan seuraneitinä & viihdyttäjänä, enkä ole kartalla mistään ajankohtaisista tapahtumista. Pitääpä googlata heti kun ehdin. Yksiä ko malliston korkkareitahan alunperin vähän mietin mutta jätin väliin nekin lopulta.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Sazu

Postaukseen liittymättä, haluan vaan nostaa hattua että sun blogissa ei ole näkynyt Wang x h&M -ihkutusta sitten tuon yhteistyön julkistamisen (toikin tuli mieleen nyt-lehdessä mainituista lukijakommenteista). Oletan siis että olet kartalla tästä epäeettisyys-kalabaliikista joka malliston tiimoilta on noussut puheenaiheeksi. Anyways, hyvä että sun blogissa ei ole näitä kuvakollaaseja "Wangin" releistä varustettuna PAKKOSAADA! -huudahduksin ollut. :)

Noita- nokinenä

Meillä esikoinen 5-wee ja juniori 7kk. Esikoisen vauva ikä loppu 9kk,kun oppi kävelemään. Nyt juniori seuraa perässä ja konttaus vaihe unohtunut kokonaan! Ryömimästä suoraa kävelemään ja äitiä huimaa meno välillä! Minne katosi päivät ja se vauva ikä ?haluan vielä vauvan tuoksuisia hetkiä!!

jenna

Apua!! Minä ihan ajattelin että teidän tyttö on vielä sellanen ihan pieni vastasyntyny. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010