Kuljen kirppiksillä yleensä silmät auki ompelutarvikkeille, sillä ne ovat suoraan kaupasta ostettuna aika hintavia. Olen löytänyt esimerkiksi melkein kaikki tarvitsemani vetoketjut kirppikseltä ihan puoli-ilmaiseksi. Kun ompelee niin paljon mekkoja kuin minä, pitkiä vetoketjuja myös kuluu.

Viikonloppuna löysin paikalliselta kirppikseltä hauskan paljettikoristeen, joka esittää viinirypäleterttua. Aika goottihenkinen väritys, mutta aina parempi, sillä se pipo mihin sen halusin yhdistää on musta. Tässä on maailman toiseksi helpoin vinkki tuunata pipo vintagehenkiseksi.

Ihan erityisen vintagehenkisen tuunauksesta saa jos pipo ei ole tuollainen myssymallinen kuin minun, vaan tiukempi. Mutta minulla oli käsillä musta myssy joka kaipasi sitä jotain, ja se sai tällä kertaa goottiviinirypäleitä.

Tässä tuunauksessa ei ole sen ihmeempää kun laittaa pipo päähän, asetella koriste haluamaansa kohtaan, kiinnittää se parilla neulalla varovasti kiinni ja sen jälkeen harsitaan muutamalla pistolla pipoon kiinni. On myös helppo purkaa, jos koriste alkaa kyllästyttää tai haluaa siirtää sen toiseen päähineeseen. Erityisesti supernaisellisissa baskereissa koristeet ovat upeita, kannattaa kokeilla.

Näiden kuvien jälkeen ymmärsin leikata tuon hapsottavan langan pois :D

Sitten se maailman helpoin tapa tuunata pipo. Kaikki kauniit rintakorut on helposti kiinnitettävissä hattuihin. Tästä ei enää talviasustaminen helpommaksi muutu, ja sisälle tultaessa voi helposti siirtää rintakorun paidan rintamukseen. Tämä minun herkkä rintakoruni on suomalaisen Minnan mallistosta.

Valmiita paljettikoristeita löytää esimerkiksi kangaskaupoista ja ompelutarvikeliikkeistä, ja jos on tottunut käyttämään eBayta niin sieltä saa lähestulkoon mitä vaan aiheeseen liittyvää.

Ps. Kun yhdistää paljetein koristeltuun baskeriin punaiset huulet ja pari kiharaa, talvinen leidilook on valmis.

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010