Tässä matkalaukkua pakatessa oli pakko ottaa valokuva kahden seuraavan päivän asuista, jotka ovat ah niin ihanan eri maailmasta. Perjantaina hippaloin korkkareissa Glorian juhlissa ja lauantaina pelaan parit derbymatsit hikipallerona, nuohoten Pasilan urheilutalon lattioita. Oikeastaan tähän viimeiseen viikonloppuun ennen leikkausta tulee oikein sylin täydeltä kahta rakkainta harrastustani, korkkareita (kyllä, nekin ovat ihan pätevä harrastus) ja roller derbyä. Ja sitten maanantaina molemmat loppuvat kuin seinään hetkeksi aikaa. Suloisen kirvelevä viimeinen viikonloppu edessä, eikä pelikään ole yhtään sen vaatimattomampi kuin SM Cupin finaaliottelut. Huhhuh!


Oi ihanat korkkarini:


Oi ihanat luistimeni:


Elämme jännittäviä aikoja ystäväiseni. En tiedä mitä jännittäisin tällä hetkellä enemmän, lauantain nyt on tosi kyseessä -pelejä vai maanantaiaamua kun ilmoittaudun klo 7:30 sairaalaan. Sweet lord sentään tätä perhosten (yäk) lepattelua vatsassa! Tällaisina hetkinä tekisi mieli vain luovuttaa kaiken suhteen ja piiloutua sängyn alle, eikä koskaan tulla esiin :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (15)

magic-
1/15 | 

Muista nauttia pelistä ja korkkareista, äläkä jännitä liikaa leikkausta. hyvin se menee. Ja ajattele, vaikka korkkarit ja luistimet on hetken pannassa voit silti käyttää ihania hulmuhelmoja :)

Elviira
2/15 | 

Onneksi tapahtumien täyteinen viikonloppu vie ajatukset aivan muualle kuin maanantaihin. (Kotiviikonloppu maanantaita odottaen ei varmasti ois ollut kovin hyvä vaihtoehto.) Tsemppiä! :)

Janika/Catitude
3/15 | 

Kiissat on JUST niin veemäisen ihania että ne leipoo kynsillä menemään jostaki mahasta ja samalla tunkee takatassujen varpaita kylkiluiden väliin heilutten häntää silmillä. Ah, kissat, can´t live with or without them. Eli voin hyvin kuvitella että Nöpö päättää juuri että uusi lempipaikka on polvien päällä :) Aivan mahtavaa viikonloppua toivottaapi Catitude Shittaajista :D

7/15 | 

Tsemppiä sekä leikkaukseen että matseihin.

Kunnon hikitreenit + prinsessameiningit on kiva yhdistelmä. Tasapaino säilyy.

Laura
8/15 | 

Siistiä päästä ekaa kertaa näkemään sut pelikentällä! Lauantaista tulee kyllä varmaan ihan mahtava päivä ja tiukat matsit :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
9/15 | 

niin siis Sakuhan tuossa pohti jo että voiko se viettää maanantai-illan futistreeneissä, että pärjäänkö mä.. NO EN! Miehet saakeli... mrrrrh :D Nöpö varmaan tekee kaikkensa että talloo mun polvien päällä aamusta iltaan että tuota mullahan on täällä oikein lokoisaa aikaa luvassa :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Grrh. Mutta tarkoitin lähinnä, että kissoilla on maagiset kyvyt nopeuttaa paranemisprosessia. Oli se mikä tahansa vaiva.

Roosa
11/15 | 

Onko tuo mekko siitä parin vuoden takaisesta h&m:n ja "voi-luoja-kun-en-muista-kenen" yhteistyömallistosta?:D Näitä oli myös keltaisena sillon?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012