Usein pukeutumisjutut lähtevät siitä ajatuksesta, että asustetaan jokin tietty vaate usealla eri tyylillä vaihtelemalla kenkiä, laukkuja ja koruja. Tämä on tietenkin varsin toimiva kuvio, mutta olen huomannut että itse lähden pukeutumisessa liikkelle enimmäkseen asusteista. Minulla on tapana jumittaa samoissa asusteissa pitkään ja hartaasti, joten tällöin pitää vaihtelua halutessani yritän luoda vakioasusteiden ympärille vaihtelevia tyylejä. 

Viime aikoina olen käyttänyt todella paljon hämeenlinnalaisen Cobblerinan herrainkenkiä ja Piecesin ruskeaa pientä nahkalaukkua. En ole koskaan noudattanut sääntöä mustat kengät mustan laukun kanssa, vaan käytän ihan sujuvasti mustaa ja ruskeaa sekaisin. 

Tässä esimerkkiasut viime viikolta. Perus toimistovaatteina mustat pillihousut, musta Lindexin huitula ja H&M:n harmaa rento (vähän brittityylinen) jakku. Herrainkenkiin tulee jotenkin automaattisesti yhdistettyä mustaa mustalla.

Tuollainen kepeä huitula on aika nappi konsti saada kevennettyä jakun jakkumaisuutta, eli sillä saa vietyä asua rennompaan suuntaan.

Kakkostyylinä mustiin pukeutumisen jälkeen on mekkoilua vapaapäivänä. Keltainen ja melko naisellinen Zaran mekko on hyvä kontrasti mustavalkoisille skarpeille kengille. Mustelmat säärissä tuovat katu-uskottavuutta, ettei mene liian nössöksi :D Nämä jättimustelmat ovat hyttysenpuremista aiheutuneita, reagoin niihin astetta voimakkaammin taas tänä kesänä. 

Keltainen, musta ja valkoinen on yksi eniten käyttämiäni väriyhdistelmiä.

Harmi etten ottanut asukuvaa vielä kolmannesta variaatiosta, yhtenä päivänä puin nämä samat asusteet beigen tyllihameen ja mustan simppelin silkkitopin kanssa. Mutta ehkä tästäkin saa jo ideaa :)

Kommentit (5)

Auroora
3/5 | 

Voi että olet suloisen näköinen tuossa keltaisessa mekossa, uusi lyhyempi hiustyyli on ihanan tyttömäinen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010