Tässä olisi kalastajanhattua tositoimissa eli osana oikeaa asua. Perhoshihainen NOSHin farkkumekko on astetta siistimpi, mutta naisellisen kalastajanhatun kanssa lopputulos on hieman arkisempi. Edelleen olen täysin ihastunut tuohon Tom of Finland -kuosiin, se toimii todella kivasti asusteessa. 

Kalastajanhatulla on vuodesta riippuen joko junttia tai muotia, ja tällä hetkellä se kuuluu tuohon jälkimmäiseen. Mutta samapa tuo, Tom of Finland -hatussa on vaatekaappini klassikon makua. 

Kuvia ottaessa tuuli niin että tukka lähtee, siksi hihat ja helmat ovat ihan vinksin vonksin :D 

Mahtavaa olla näin innoissaan pitkästä aikaa ompeluhommista, innostuminen tekee ihmiselle hyvää. Tässä myös kätevästi unohtaa kaiken sen, mitä puutarhassa pitäisi tehdä, tai kuinka vinttivarasto kaipaa siivoamista....

Kommentit (3)

aaaaaa
1/3 | 

Muistatko yhtään kuinka paljon pidensit hatun kupuosaa ja lieriä? Kalastajanhattu sellaisenaan ei houkuttelu, mutta hieman muokattuna se näyttää paljon paremmalta :) 

Vierailija
2/3 | 

Ei vitsi yhdistän kalastajahatun aina mun serkkuun, joka koko lapsuuden kulki sellaisessa - oli sen tunnusmerkki! :D Ajattelin ettei se ikinä milloinkaan voi näyttää kenelläkään hyvältä, mutta näköjään voi! Super hieno! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010