Jos ette ole lauantaina Pasilassa, olkaa Tampereella. Horror&Tease Show on tänä vuonna Teerenpelissä ja luvassa on melkoinen show! Yleisöä kehoitetaan tietty pukeutumaan teemaan myös, joten tekoveret esiin ja menoks! Nämä ovat bileet joihin kaikki oikeasti pukeutuvat, joten nyt saa uskaltaa eikä tarvitse pelätä että tulee itse paikalle manalan suohirviönä ja muut ovat farkuissa :D


Esiintyjälistalla on mm. Natsumi Scarlett, joka teki minuun niin lähtemättömän vaikutuksen kun neitokaisen näin lavalla viime vuonna, että HUH! Loput esiintyjät ja infot täältä KLIK!

Kommentit (1)

bambi
1/1 | 

ei liity mitenkään aiheeseen, mutta tämä on vaan kyllä maailman paras blogi. Jokainen postaus on hyvä ja tyylisi ihana. Luen blogin aina kännykällä kun on aikaa, tuskin ikinä kommentoin, mutta taustalta seuraan. Kiitos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011