Piti tämäkin päivä nähdä, että kalmikset oikeasti toimivat. Tai siis että itse tykkään niistä osana asua, ei roskakoria. Muistin haalean vaaleansiniset Falken sukkahousut silloin, kun tajusin, että Minna Parikan ja Wonderlandin cava-pullossa on pari raidallisia kalmiksia :D kas näin ne inspikset syntyvät.

Tämä on ensimmäinen kerta kun viihdyin kalmiksissa:

Jostain syystä Parikan lohenväriset (?) Michellet ovat sopiva pari kalmiksille. Sävyt sopivat yhteen, ja sukkikset näyttävät siltä kuin ne oikeasti kuuluisivat asuun eivätkä aikakoneella Aurinkokuninkaan hoviin. Musta vohvelikangasmekko on H&M:n. Olen aina ajatellut, että kalmikset tarvitsevat rinnalleen jotain yksinkertaista röyhelöiden sijaan, mutta olin väärässä. 

Rasti seinään, viihdyin vaaleansinisissä sukkahousuissa! 

Kommentit (8)

Hellu
3/8 | 

Kiitos!! Olen odottanut kalmis-saagan jatko-osaa ikuisuuden. No niin, ihmeitä tapahtuu tuli jatko-osa ja sitten vielä aivan upeat kuvat. Nyt on nättiä. Ethän ikinä luovu kalmiksista!! Perjantai on pelastettu.

Vierailija
4/8 | 

Löysin saman yhdistelmän tänä kesänä.
Laukon kartanossa on juuri Marita LIulian näyttely. Näyttelytilojen seiniä on maalattu sopiviksi teosten taustoiksi.
Todella helein (mm. vaaleanpunaisia ja persikan sävyjä) värein maalattu Joy on saanut taustaksi vaalean sinisen seinän , kaunis :-)

Vierailija
5/8 | 

Terveisiä toiselta sukkahousujen suurkuluttajalta! Itse käytän vaaleita vähemmän mieluisia sukkiksia tummien pitsisukkahousujen alla silloin kun on liian kylmä hiihdellä pelkissä pitsisukkahousuissa. Kalmojen päällä esim tummansiniset pitsisukkikset voisivat olla kivat (ja mustat nyt käyvät melkein minkä tahansa kanssa).

Mukavaa, että olet aktiivisesti etsinyt uusia tapoja käyttää ennen toimimattomia vaatteita.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010