Käytiin eilen katsomassa joko Pyynikin lenkkipolut ovat sulana ja mitä juhlaa, ne ovat! Vihdoinkin voi aloittaa ulkolenkkikauden ilman, että tappaa jalkojaan asfaltilla. Lunta ei näkynyt enää missään! Metsä oli kokonaisuudessaan sen näköinen, kuin joku olisi säätänyt värejä haaleammiksi, ainoastaan sinivuokot rikkoivat maisemaa. En ole kevätihminen, tälläinen haaleus on unettavaa.

a2
a2

Mätsäsin itseni vahingossa sinivuokkoihin.

a5
a5
a3
a3
a4
a4
a1
a1

Ollessani lapsi lähimetsään ilmestyneet sinivuokot olivat aina varma merkki siitä, että sai jättää toppatakin pysyvästi naulakkoon ja siirtyä kevätvaatteisiin. Ajattelin käyttää samaa mittaristoa nytkin ja pakata paksut takit pois. Eli mistä vetoa, että hytisen ensi viikolla lumisateessa nahkatakilla :D

Kommentit (10)

Fiipi

Oi että tuo sinun takki näyttää vielä tosi fressiltä! Minun on ihan nuhjunen jo, oon varmaan pessy liian useasti :( Mutta rakastan tuota mallia ja väriä niin pakko vaan pitää :)

Aivan mielettömän ihana keväänsininen tunnelma näissä kuvissa! Ja sun vaatteetkin mätsää:) Kevät on superkirkkaan auringon litistämä sävyiltään - kunnes uskomaton intensiivinen vihreä valtaa joka nurkan. Sitä odotellessa.

Ihania keijukaiskuvia! Tuo uusi tukka on muuten aivan herkku. =)

Toivottavasti tiesit, että tälle viikolle oli luvattu räntää? ;)

bambi

Heippa. Ootko ite laitattanut/laittanut tuohon laukkuun olkaketjun? Mulla on sama peruspussukkana ja mietin, että olisi paljon enemmän käyttöä, jos ei tarvisi kädessä kiikuttaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010