2000-luvun taitteessa käytin aivan käsittämättömien viritelmien (violetit PVC-housut jne.) lisäksi muutamia sellaisia vaatteita, joita voin tai voisin käyttää myös tänä päivänä. Kalsaripaita on yksi niistä. Nimensä kalsaripaita saa miesten, vaikka nyt Black Horsen, pitkiä kalsonkeja muistuttavasta kuosilajitelmasta. Jokaiselle tulee varmasti ensimmäisenä mieleen siniset tai ruskeat vanhat kalsarit, joissa on pienikuvioinen printtikuosi eikö vaan? Muistelen erityisesti erästä vaaleansinistä paitaa jossa oli tummansinistä kalsariprinttiä, mikä harmi että olen heivannut sen silloin aikoinaan kirppikselle. Ei koskaan pitäisi kadottaa vanhoja vaatteitaan, paitsi jos ne ovat violetit PVC-housut.
Paita&hame - H&M, laukku - Zara, sukkikset - Lindex, nilkkurit - Fall for feet.Viihdyin todella hyvin perjantain smurffina, ei ole tullut pitkään aikaan käytettyä värikkäitä sukkiksiakaan. Värikkäät sukkiksetkin ovat pysyvä asia vaatekaapissani, on kausia kun en voi sietää niitä, mutta aina ne tekevät paluun. Tällä kertaa tummanturkooseina.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011