En tiedä mitä teen väärin, mutta tekniikka hajoaa käsiini, ja tietenkin yleensä juuri silloin kun takuu on vasta mennyt umpeen. Minulla on ollut tässä syksyn aikana melkoisia kameraongelmia, viimeisenä sikakallis järkkärini objektiivi sanoi kiitos näkemiin ja jouduin miettimään ostanko vuosia vanhaan 1100D runkoon uuden putken vaiko sittenkin kokonaan uuden kameran. Päädyin uuteen kameraan, sillä tuon jättikokoisen järkkärin kantaminen on hankalaa ja liian usein tuli siitä huolimatta napattua kuvat kännykällä. Uutukaiseni on Olympuksen PEN E-PL7, jota blogikameraksikin on leikkimielisesti kutsuttu. Pannukakku-zoomin vuoksi erittäin näpsäkän kokoinen se ainakin on, mahtuu melkein mihin vain käsilaukkuuni.

Iloinen kameranhankkija väärällä kadulla. Kamerakauppa Rajala on ollut niin kauan kuin muistan tuossa Hallituskadulla Kauppahallin vieressä, mutta siellä se vaan lappu keikkui ikkunassa että olemme muuttaneet Tuomiokirkonkadulle. Ei auttanut muu kuin pakkautua takaisin autoon ja siirtyä sillan toiselle puolelle. Tampere muuttuu heti kun selkänsä kääntää!


Kävelevä Uhana Designin mainos kun yllä oli sekä villahousut että huivi ko. merkiltä :)


Siinä se pikku kamerani nyt sitten on, saa nähdä kauanko tämä kestää hengissä jos Aku Ankka -tuurini on pysyvä olotila. Nyt pitäisi vielä opetella käyttämään aparaattia, tämä on vähän vastaavaa kun vaihdoin iPhonesta Samsungiin ja hetken aikaa oli kaikki toiminnot niin hukassa kun olla voi, hyvä kun osasin vastata puhelimeeni :D Siinä muuten toinen turmioni, puhelimet. Ainoastaan yksi ikivanha Nokian rousku sinnittelee ehjänä vuodesta toiseen siinä missä hifihifi älypuhelimet kokevat kohtalonsa alle vuodessa. Ja minä ihan oikeasti kohtelen tavaroitani varoen enkä varmasti heittele niillä räksiä mansikkamaan kimpusta. Saapa nähdä miten kauan tuo Nokian C3 halpispuhelimeni oikeasti jaksaa, siinä kestää akkukin vielä heittämällä melkein kaksi viikkoa yhdellä latauskerralla!

Kommentit (11)

1/11 | 

Toivon ja uskon, että Nokia kestää vaikka ikuisesti! Aina aika-ajoin tulee sellainen olo, että tekisi mieli heittää älypuhelin mäkeen ja kaivaa vanha kunnon 3310 takaisin käyttöön. Siinä olisi niin kaikki tarpeellinen. Matopeli ajan tappamiseen.. ja tietty Formula 1 aiheiset kuoret :'D

AGENTTTI
2/11 | 

Olisit ostanun Canon Eos M:n, olis ollu mukavampi käyttää ja vähemmän opettelua ;) Ite en tullu olympuksen kanssa yhtään toimeen, mutta canon teki lähtemättömän vaikutuksen :D

M
3/11 | 

Voih, katselen aina ihan kateellisena tuota sun laukkua, olen nyt pitkään yrittänyt löytää suunnilleen samanlaista kun eihän noita saa enää mistään. :D Näyttää superhyvältä, ja niin muuten koko muukin look (naisesta puhumattakaan)!

Elu
4/11 | 

Täällä on myös Aku Ankka -päivät menossa. Alkukesästä Samsungin älypuhelin lakkasi ottamasta virtaa ja vaihdoin Sonyn älypuhelimeen, joka lakkasi viime viikolla ottamasta virtaa. Sille tulikin huollossa "korjauskelvoton"-tuomio. Kestihän se peräti viisi kuukautta. Eli sympatiat täältä ruudun toiselta puolen.

Random
5/11 | 

Kamerapostausta, kiitos, sitten kun olet tutustunut tuohon!

Täällä yksi joka pyysi pukilta samaista blogikameraa. Kutsun itse sitä myös neitikameraksi, koska käsilaukkumalli ja SELFIE.

Käyttäjä1690
Liittynyt16.11.2015
6/11 | 

Mä ajattelin ehkä hankkii ton saman rungon. Pitää vielä funtsia hieman :) Mut toi kyllä ois näppärän kokoinen ja mun ikivanha olympus pen on ihan hirveän hidas ja kaipaisin oikeasti noita muutamaa extratoimintoa, mikä tos uudessa on. Selfiekuvauskin ois ihan jees, mut myös se et kuvat saisi heti kamerasta verkkoon.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011