Tämä Satu Kallio Designin pieni sievä "kameralaukkuni" sai sen verran hyvää palautetta, että todisti ainakin toteen naisellisten kameralaukkujen tarpeen. Olen oikeasti aprikoinut miten ihmeessä kukaan laukkuvalmistaja ei ole tätä asiaa tajunnut ja tarttunut toimeen! Kohtuuhintaisia näpsäköitä kamerakäsilaukkuja ei vain ole saatavilla. Niitä susirumia oikeita kameralaukkuja ei todellakaan halua kantaa mukanaan kekkereissä käsilaukun sijaan, jollei sitten ole ammattikuvaaja ja laukun kaikki toiminnallisuudet ovat tarpeellisia.

Jos kamerakäsilaukku innostaa, laittakaa viestiä suoraan Satulle (satu ät satukalliodesign.com) ja hän tekee mielellään vastaavan tilauksesta. Tuota tasan samaa nahkaahan ei ole saatavilla koska se oli minun kirppisnahkatakkini jämäpala.

Kysyitte myös tätä kokoluokkaa eli kuten kuvasta näkyy, laukku on oikeasti pieni ja sievä. Ja silti nielee kevyesti digijärkkärin. Nerokasta.


z26

z26

Metalliketju oli oma toiveeni, eikä se oikeastaan tunnu olkapäällä yhtään sen kummemmalta kuin ohut nahkahihnakaan. Tosin tuo kamerani Canonin 1100D on melko kevyt muutenkin, en tiedä sitten miltä ketju mahtaisi tuntua oikeasti painavan kameran kanssa. Ehkä silloin leveämpi hihna tulisi kyseeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

1/12 | 

Hei! Minulla on Gollan kameralaukku. Mallistosta löytyy -ei nyt iltapukuihin sopivia versioita, mutta kuitenkin naisellisempia kuin tavalliset kameralaukut, ja tosi tukevia. Niihin mahtuu useampi objektiivi yms hyvin järjestykseen.

Pilvi
2/12 | 

Juuri tuota olen niin monesti harmitellut! Kaikki kameranvalmistajien laukut on kar-mei-ta, enkä piittaa niistä Gollankaan kömpelönmallisista laukuista tai kukka-perhos -kuvioista. Tekisi mieli ehdottaa marimekolle että alkaisi yhteistyöhön vaikkapa Canonin kanssa.. Silloin ryntäisi tämäkin tyttö riemusta kiljuen ostamaan uuden laukun kamerallee, salamalleen ja objekteilleen. Sitäpaitsi voisi olla turvallisempaa kuljettaa kameraansa jossain ei-niin-kameralaukun näköisessä laukussa, näin niinkuin kameravarkaita ajatellen.

4/12 | 

Se KappaAhlin laukku osoittautui myös mahtavaksi kameralaukuksi! Mutta ei se kyllä varmasti tuota voita.Tuo näyttää oikein näpsäkältä.

Agatha
7/12 | 

Toi 1100D.n runkohan ei paina kun alle 500g, joten se varmaan menee tollasessa laukussa hyvin. Punnitsin just että oma kamera painaa tämänhetkisen linssin kanssa 1.5kg joten ei toivoakaan raahata sitä ketjuhihnallisessa laukussa. Järkkärit on kyllä kivoja, mutta osaltaan toi iso koko rajoittaa kameran mukana kuskaamista, joskus sellanen pikkupokkari olis ihan kiva lisä :)

9/12 | 

Ihana laukku!!

Aattelin vinkata sulle oman täydellisen käsilaukkuni, joka on Globe Hopen Ralli-niminen laukku.

(http://www.globehope.com/fi/products/bags/ralli.html)

Aivan täydellisen kokoinen laukku. Järkkäri mahtuu loistavasti, eikä heilu vaan pysyy turvallisesti laukussa, koska laukus on vahva pohja. Sen lisäks laukkuun mahtuu muutakin tavaraa. Juuri sopivan kokoinen, ajaton, mutta erikoinen laukku ainakin mun makuun :)

Mut toi punanen laukku on ihana! Ja se sun tuunaama nahkatakki oli ylimakee! Ite tykkään tosi paljon kierrättämisestä ja sun blogis näkyy! Muutenkin ihanan aito blogi sulla ja sulla on ihana tyyli :)

Kata
10/12 | 

Kylläpäs se onkin nätti! Hinta kiinnostaisi muakin. Sitten voisi vaikka tilatakin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011