Katselin eilen jo toista kertaa elokuvan Vettä Elefanteille. Vaikka pätkä ei ihan ylläkään kirjan tasolle (eihän ne koskaan), se on silti yllättävän vangitseva. Eikä vähiten 30-luvun pukeutumista ja kampauksia arvostavalle. Reese Witherspoonin valloittavat kikkurat saivat minut innostumaan kunnon vanhan ajan korkkiruuvikiharoista, joten rauta kuumaksi sitten vaan.
Yllä olevan kuvan kampaus on siisti ja sileä juhlakampaus, mutta elokuvassa minua ihastuttivat eniten ne kohtaukset, missä Marlenan tukka oli vallattomammin kiharrettu.
(Koru on saatu, Glitter)
Itsepäiset otsahiukseni eivät pysy millään hiustatinoilla sivussa, joten pantterikuosinen pinni ajoi asian. Kyllä, pantterikuosifriikiltä löytyy jopa pantterikuosipinnit.

Ps. Megakiharakampauksen hyvä puoli on, että se säilyy parikin päivää hyvänä. Tai ainakin minulla hius imaisee kiharan kuin tauti, ei juuri tarvitse heräämisen jälkeen kohennella. Näissä kuvissa toisen päivän tukka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (23)

majii
1/23 | 

Ihana elokuva ja ihana kirja!! :)

Täällä myös yksi jolla ei kiharat pysy, valahtavat pian suoriksi, tai jos yrittää saada ne pysymään pullollisella lakkaa, näyttävät ne pian epämääräiseltä takkukasalta.
Tykkäisin niin kovasti kiharoista.

Gwen
2/23 | 

Ihanat kiharat! ja voi tätä kateuden määrää.. Mulla hiukset pysyvät kiharalla maksimissaan sen 20minuuttia ja sen jälkeen valuvat taas suorina päätä pitkin -.- Luonnostaan kirhartuvat jos jätän harjaamatta pesun jälkeen mutta ristiselkään asti ulottuvien hiusten kanssa se ei oikein toimi.

tuo pantteri kuosi. Oikeasti se ainut asia joka sussa epäilyttää on tuo pantterikuosi :DD en vaan käsitä miten siihen voi hullaantua. Mutta jokaiselle se omansa ;D

3/23 | 

Voi sinä onnekas!! Mulla ei ole ikinä kiharat pysyneet hyvin! Aikoinaan mulla oli todella pitkä tukka ja kiharat pysyi ehkä 10min -> läsähdys! :D Nyt lyhyellä almostpolkkatukallakaan ei sitten millään kovin kauaa.. :D

Hmm
7/23 | 

Cleavagee!!! Cleavage Cleavage Cleavage!!

Tämän kypsän kommentin teille tarjosi nimimerkki Hmm

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
10/23 | 

mä taas en juuri anna armoa tukalle, se on kuollut enivei :D ja nyt kun ei edes värjäile tätä moppia, niin ehkä toi kuumakäsittely edes vähän vie pois sitä liukkautta mihin suuntaan mun hius näköjään on matkalla. Hassua löytää 15cm juurikasvusta ihan erilainen hiuslaatu näin 15 vuoden värjäysputken jälkeen :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

11/23 | 

Olen syvästi kateellinen! Luonnostaan piikkisuoraa tukkaani saa olla koko ajan kihartamassa. Aamulla sitä on pakko kohennella jollain tapaa, jos olen kihartanut tukan edellisenä päivänä. Ja jos ilma on hitusenkaan kostea, koko kihartaminen menee ihan hukkaan, koska hiukseni ampaisevat välittömästi piikkisuoraksi. Inhoan niitä, koska en tykkää yhtään suorista hiuksista itselläni.

saana
12/23 | 

Mäkin oon piikkisuorien hiusten kerhossa. :D Kiharrutin jopa kerran kampaajalla GHD:lla. Se pysyi työpäivän ajan mutta työpäivän lopussa ja kotona alkoi jo näyttää aika kummalliselta. Mulla on itellä ilmakiharrin mutta en ikinä kiharra hiuksia, kun kuluu tolkuttomasti aikaa ja menee hermot. Kun vähän hiuksia liikautti niin kiharat heti tyyliin katosi ja näytti vaan omituisen takkuselta.

maria
14/23 | 

Nättiä! Onnenpekka noiden kiharoiden kanssa... omat kiharani pysyvät päivän nättinä, mutta yön aikana suoristuvat laineille. Leopilkahdukset ovat hauskoja!

Varjosudenhetki
15/23 | 

Oih ihanat kiharat.
Mulla on jotenkin kammo kaikkeen hiuksen kuumakäsittelyyn. En vaan usko että ne lämpösuojat suojaavat tarpeeksi. Haluaisin jonkun puikkokihartimen mutta pelottaa onnistunko kärventämään tukkani ihan pilalle. : D Ehkä olen vähän neuroottinen, en pysty edes tupeeraamaan ilman että sydäntä viiltää tuskasta hiusparkojen vuoksi.

Cathe Rina
17/23 | 

Ihana kampaus ja ihanat kiharat!
Mulla on sama ongelma kuin monella muulla täällä näyttää olevan.. Kiharat ei pysy kuin hetken. Mulla on vielä luonnostaan taipuisat hiukset, sellaiset harottavat jotka haluavat olla oman mielensä mukaan. Talvella ovat vielä lisäksi ihanan sähköiset :/

http://cathrinaz.blogspot.fi/

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

sähköisyyden kanssa taistelen mäkin, mutta käytän pahimpina aikoina tukkaan kaikenlaisia öljyjä millä toi sähkö talttuu kyllä ihan ok :) ja mulla on myös harottava luonnonkihara, mutta remingtonin kiharruspuikon avulla sen saa kyllä näppärästi aisoihin, suosittelen kaikella lämmöllä :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu