Minä inhoan liilaa väriä vaatteissa. Ja kun yritin miettiä minkä värinen tämä Vero Modan tunika on, päädyin aina tietynlaiseen liilaan. Paitsi että en käytä liilaa yäk! Tämä saa kunnian olla kanerva. Puskat on ihan jees, liila ei. Asu on viime keskiviikolta.


y22

y22

Eilen oli firman pikkujoulut, selvisin hengissä. Minulla on aina suurin jännäys noista kekkereistä, koska järjestän ne! Onko kaikilla kivaa, pelaako palvelu, onko ruokaa tarpeeksi, mikä voi potentiaalisesti mennä pieleen jne. Onneksi työkaverini hoisi bändin, jäi edes se palikka minun käsistäni pois. Että yritä siinä sitten pitää hauskaa kun päässä pyörii vain potentiaaliset katastrofit :D

Kommentit (21)

Bubbs
6/21 | 

Olin myös vinkata Annen mainitsemasta, ilmeisen trendikkäästä taupe-sanasta (/väristä?), jonka alle ainakin kaikki kosmetiikkabloggarit ovat viime aikoina tunkeneet kaikki mahdolliset harmaanruskeapohjaiset epävärit ;)

7/21 | 

Oij, eli turhaan olet huolissasi - et omista "inhokki-liilaa" tunikaa ! :D taupe, voikohan sitä mitenkään suomentaa. näiden kuvien perusteella olisin itse sanonut tätä harmaanruskeaksi paidaksi mutta jokatapauksessa oikein nättimys ja sopii sinulle. :)

JAAAAA
8/21 | 

Miksi väri pitää luokitella joksikin? En ymmärrä

Ps. Niina Kanerva oli salkkareissa :-D

vivi
9/21 | 

Ainakin muilla kielillä (englanti, ranska) tuo väri nimeltään mauve :)Kanerva on omasta mielestäni vähän voimakkaampi ja violetimpi. Taupe taas on harmaanruskea, ei yhtään liilaan vivahtava. Mutta väreistä ja niiden nimistähän voisi keskustella loputtomiin, ja kun ei ne kuitenkaan näyttäydy samanlaisina kaikkien silmiin :D Ihana asu joka tapauksessa, ja se on pääasia!

10/21 | 

Ei tuo kyllä ainakaan sellainen taupe ole, millä työpaikallani kuvaillaan laukkuja. Se kun olis sellainen harmaaseen vivahtava beige.

Omasta mielestäni tuo mekkosi on harmaa, ainakin näissä kuvissa.

Mutta ei kai sillä värin nimellä mitään väliä ole, jos vaate näyttää omasta mielestä kivalta päällä!

enskumuisku
12/21 | 

mäkin tykkään tuosta väristä mutten liilasta. ilmiselvä väljähtynyt marjapuuro

mymmeli
13/21 | 

ei ole lila, vaan enemmänkin se harmaa-ruskea. minä tosin tykkään lilasta, kaikkista eri sävyisistä. ruskeaa en omista taas ollenkaan, enkä ole koskaan omistanut. vaikka juuri nyt ihanin väri on indigon sininen. <3

kisumisu
14/21 | 

Hei.

Näytät taas kauniilta =)
(niinkuin aina minun mielestäni!)
Oletko huomannut että ihana ilona kirppari muuttaa Hämeenlinnaan?

Agatha
15/21 | 

Onko tuo liila-yökötys uusi juttu, vai oliko tämä parin vuoden takainen postaus tilapäinen hairahdus? :)(ja ei, en tosiaan lukenut kaikkia vanhoja postauksia tämän takia läpi, luin vähän aikaa sitten tuon postauksen noiden pidennysten takia ja jäi mieleen)
http://nelliina.indiedays.com/tag/pidennykset/

Dii
21/21 | 

Oi ihanaa, joku muukin joka inhoaa violettia! Olin alkanut jo miettiä, että onko mussa jotain vialla kun kaikki ystävät tuntuvat sitä rakastavan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011