Viimeksi esittelin Viialan kirppistä, nyt matkataan Kangasalle. Siinä missä Viialan kirppis on kulahtanut ja rähjäinen, Pirkan Kirpputorikeskus on siisti kuin suvipäivä. Ennen tuhoisaa tulipaloa myös tämä itsepalvelukirppis oli rumassa kulahtaneessa hallissa, mutta muutettuaan uuteen paikkaan se teki melkoisen kasvojen kohotuksen.Nyt on valoisaa ja siistiä tilaa vaikka muille jakaa, suosittelen varaamaan aikaa jos meinaa kiertää kaikki kojut. Ihan erityisesti täältä kannattaa lähteä etsimään hyväkuntoisia lastenvaatteita, mutta pöydistä löytyy toki muutakin.

Esimerkiksi mahtavia vanhoja rillejä, joiden kanssa näyttää Stigiltä. Omani olivat niin vahvat että en nähnyt senttiäkään eteeni, ja aloin voida pahoin. Mihin tämä muuten perustuu että liian vahvoilla silmälaseilla olo on kuin merisairaalla?
Tein ihan mahtavan takkilöydön tällä keikalla! Näyttää tässä alla näkyvässä kuvassa vielä varmasti aika kauhealta mutta vanhaan tanskalaiseen A-linjaiseen takkiin pitää tehdä vain pikku muutos ja se on valmis käyttöön. Maksoi vitosen, joten ei ole kuolemaksi jos muodistamiseni menisi pieleen, mutta odotan tältä kuitenkin suuria. Palatkaamme aiheeseen heti kun ehdin fiksata takkini.


Kommentit (11)

1/11 | 

Tuolla on pitänyt käydä tuhat ja yksi kertaa, asuin ennen n. kolmen kilometrin päässä... Ensi Tampere-reissulla pakko mennä!

2/11 | 

Taisi olla Nekalan Silinteri-kirppiksellä kun luki siinä myyjälle annetussa ohjelapussa, että kirpputori ei vastaa esim. tulipalossa menetetyistä tavaroista. Varmasti saanut inspiraation tuosta Kangasalan tapauksesta. Sehän oli tuhopoltto ja tekijä saatiin kiinni, voikohan olla että tekijältä vaaditaan korvauksia? Varmaan kyllä lähinnä kirpputorin omistajille, eikä kaikille myyjille erikseen..

3/11 | 

Muistaakseni kirppismyyjillä oli mahdollisuus hakea korvauksia omien kotivakuutuksiensa kautta, jos niiden ehdot täyttyivät.

oly
6/11 | 

bussilla kulkeville vinkki - tuonne pääsee nykyään perille asti pelkällä ykkösvyöhykkeen maksulla.

alle ykkönen ja kohteeksi vatiala.

päätepysäkki on 200-300m päässä kirpparista, prisman takana.

hansu
7/11 | 

Kävin siellä palaneella kirppiksellä usein ja tein hyviä löytöjä, tuolla uudella olen käynyt monta kertaa ja mielestäni siellä on huonompaa tavaraa. Pettymys!

8/11 | 

Miten muuten jos on itsepalvelukirppis ja se tuhoutuu kamojen kanssa palossa niin saako ne myyjät siitä jonku korvauksen? Oon miettiny tätä aika useesti ku vieny omia tavaroita kirpparille myyntiin. Koska varmasti ne omistajat saa hyvät vakuutusrahat niin saako ne myyjät mitään omista tuhoutuneista tavaroista?

Shrek

En usko, että lähtökohtaisesti millään kirppiksellä kirppiksen pitäjän vakuutus korvaisi myynnissä olevaa tavaraa, vaan jos myyjä on myymässä jotain superarvokasta, niin kannattaa selvittää, kattaako oma kotivakuutus ko. tuotteen mahdollisen tuhoutumisen tai häviämisen. Olisihan se aika mahdotonta, että itsepalvelukirppiksellä, jossa myyjät käyvät omatoimisesti päivittämässä pöytiään koko ajan, kirppiksen pitäjä vakuuttaisi myytävät tuotteet tietämättä kuitenkaan edes niiden kokonaismyyntiarvoa. Kirppiksen pitäjä tuskin myöskään tulipalotilanteessa saa mahdollista vakuutuskorvausta mistään muusta kuin itse omistamastaan kiinteistöstä ja irtaimistosta.

Anniet
9/11 | 

Muistaakseni pahoinvointi liian vahvojen linssien kanssa johtuu ainakin osittain aistiristiriidoista: tunnet esim käveleväsi ja siirtyvän, mutta silmät eivät rekisteröi tätä kunnolla, eikä tasapainolin ja silmät ole enää balanssissa. Autossakin saattaa tulla lukiessa huono olo, kun ei katso tietä vaan esimerkiksi paikallaan pysyvää puhelimen näyttöä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012