Tiikeri ei näköjään raidoistaan pääse. Heti kun sain yhdet kankaat eteenpäin, hankin saman verran tilalle. Idea olisi varmaankin madaltaa kangasvarastoni pinoja, eikä suinkaan nostattaa niitä mutta ehkä ompelutarvikkeiden määrä sitten on vakio. Syynä tähän oli se, että ystävä houkutteli mukaan Kangastuksen ystävämyyntiin. Heinin vika. Ja edullisten hintojen, 6 euroa metri ei paljoa kirvele laatukankaista.


Kangastus tekee oikeasti sisustuskankaita eikä vaatekankaita, mutta olen aina ommellut ihan sujuvasti hameita ja mekkoja napakammista sisustuskankaistakin. Oikeastaan tiettyihin laskosmalleihin sopii melkein paremmin paksumpi kangas kuin ohuempi, etenkin jos tykkää pönkkähameista muutenkin. Ja hei nämä kuosit, täydellisiä! Mummolan verhot -style 4 evö.


Virallinen tarkastaja hommissa.


Noiden kolmen kankaan myötä alan olla nyt niin kevätmeiningeissä että silmissä vilkkuu tulppaanit, pastellisävyt ja muut asiaan kuuluvat kliseet.
Kaikki meille kylään tulevat joutuvat pullaleipurin uhriksi. Olen opetellut käyttämään yleiskonetta kaikkeen mahdolliseen ruuanlaittoon ja tässä ihmettelen että miten olen muka joskus tullut toimeen ilman sitä. Niin kätevä kapistus että.

Nyt jostain vuorokauteen pari lisätuntia että pääsisin saksimaan kankaat uuteen muotoon. Ajattelin että näihin voisin kokeilla vanhoja kaavoja 60-70-luvun muotilehdistä.

Kommentit (10)

Minna
1/10 | 

Ompelin itse tuosta pallokankaasta kokokellohelma hameen pari vuotta sitten. Tuli pönkkö ilman alushamettakin. Kangas on vaan ihan kauhea rypistymään ja huono siliämään, joten hameen matka jatkuu kierrätyskeskuksen kautta eteenpäin.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Tuo rypistymisasia on ärsyttävää, mutta se on aina ongelma oikeastaan minkä vaan kankaan paitsi trikoiden kanssa. Olen jo alistunut kohtalooni silittää kaikko mekot ja hameet aina ennen käyttöä :D ihan erityisesti ketuttaa viskoosivaatteet mitkä ovat suosikkejani, ne vasta ryppyalttiita ovatkin argh.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
4/10 | 

Sillä veivaa näppärästi esim sellaisen pullataikinan mihin tulee 3dl maitoa. Isompaa en ole kokeillut kun tuostakin tulee jos se 2 täyttä pellillistä ja enempää ei ole tarvetta oikeastaan ikinä. Eli jos teet tosi isoja määriä kerralla niin sitten joku isompi vois olla paikallaan, Kitchrnaidillakin oli se joku pro laite jossa tekee suurempia eriä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

7/10 | 

Onko kitchen aidin kulho riittävän suuri? Vertailin sitä muihin koneisiin niin näytti pieneltä.

Tilasin olgan pullakirjan,ihania ohjeita kokeiltavana :)

Olivia Rouge
8/10 | 

Argh! Mut ois pitäny ottaa myös mukaan! Mä oon täällä keskenäni surenu kun ei toi myymälä enää oo auki ja sit kuulen tämmösistä YSTÄVÄMYYNNEISTÄ. Kamoon hei, miks mulle ei oo infottu :D t: tarttisin nojatuoliin uudet päälliskankaat....

Annie
9/10 | 

Mun kohtalokseni koituvat puolestaan lankakaupat ja -osastot kaupoissa. Omistan about tiljoona "kivaa ja aivan mahtavaa" lankakerää, jotka vaan on ollut pakko saada. :D

Kaapissani lymyävästä lankakasasta johtuen olen varmaan puoli vuotta nyt kiertänyt kaikki käsityökaupat ja markettien lankaosastot kaukaa, koska niitä löytyy edelleenkin sen tiljoona - ei ne siitä hetkessä katoa. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019