Ystävien vaatekaapeista voi tehdä huikeita löytöjä. Harmi kyllä suurin osa ystävistäni pitää kiinni vaatteistaan yhtä tiukasti kuin minä omistani, joten kyttääminen vaatii kärsivällisyyttä. Minulla on useampiakin vetoja menossa, jotka ovat luokkaa "sitten jos joskus päätät myydä tuon kirppiksellä, niin kysy minulta ensin". 

Tämä Diana Orvingin huikea röyhelötakki on kaverini Anna-Marian (Fashion Flux) vanha. Näin sen ensimmäistä kertaa jo vuonna 2008, kun otin muistaakseni ihan itse takin omistajasta pari asukuvaa takin kera. Tai ainakin takki oli Anna-Marialla yllä kun järkkäsimme jotain muinaista blogitapahtumaa Mansessa. Vaatekappale meni suoraan osastolle "sitten kun joskus päätät tuosta luopua niin...". Vuosi 2017 oli lopulta se vuosi, kun Anna-Maria päätti takista luopua. Vihdoinkin minun!

Mikäs tässä, yhdeksän vuoden odotusaika oli ihan ok, takki on edelleen yhtä upea kuin vuonna 2008. Rakkauteni erikoisia vaatekappaleita kohtaan on ikuista. Kärsivällisyys kannattaa. 

Kommentit (1)

Anna-Maria V.
1/1 | 

Mahtavaa, että takki tuli perille ja näyttääpä se hyvältä sun päällä! :) Tuo on kyllä niin ajaton vaatekappale, että ei uskoisi sen olevan jo melkein 10 vuotta (!) vanha.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu