Pakko rakastaa tuota omaa karvanaamaani, joka tokaisi minulle lähtiessä että näytän (tässä alla näkyvässä asussa) ihan 50-luvun filmitähdeltä :D joskus miehillä on uskomaton kyky ilahduttaa ryytyneitä vaimojaan, jotka tuntevat olonsa ennemmin 50-luvun karjakoiksi. Herttaisia sanoja juuri oikeaan aikaan.

50-lukuhenkinen vanha mekkoni on Ellokselta, pyöreät aurinkolasit River Island, laukku ja vyö kirppikseltä, ja ballerinat matkatuliaisia briteistä. Kengät joiden ulkonäöstä pidän kuin hullu puurosta mutta kantapään taakse kiristyvä kuminauha alkaa pidemmän päälle tuottaa tuskaa.
t10kesä15

t10kesä15


Kiitos ihan mielettömän paljon kaikille matkavinkkejä antaneille, niistä on ollut todella suuri apu reitin suunnittelussa. Koska vinkkejä on niin paljon ja jokaista emme ehdi noudattaa, ajattelin koota niistä johonkin väliin kokoelmapostauksen. Niin että seuraavat länsirannikon road trippaajat saavat siitä näppärän paketin mistä löytää ehkä jotain sellaista näkemistä ja tekemistä mitä ei olisi itse huomannut etsiä :)

Kiitos, olette parhaita <3

 

Kommentit (2)

2/2 | 

Ääh, nyt harmittaa kyllä todella paljon kun katsoo näitä kuvia! Meinasin nimittäin itsekin aikanaan Ellokselta tuon mekon tilata, mutta sitten se vain jäi.. Näytät hyvältä tuossa mekossa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011