Johan päivä piristyi kun avasin sähköpostistani Minna Parikan uutiskirjeen. Oi noita värejä grrrauh! Parikan suosikkimalleista on tullut rajoitettu erä myyntiin erikoisvärejä, jotka ovat saatavilla juuri nyt myymälästä ja verkkokaupasta.

parikkauudet1

Tulen varmasti näkemään ensi yönä unta noista sinisistä ja punaisista, ei epäilystäkään ♥

Kommentit (33)

1/33 | 

Aah, oon kyl päättäny, että sitten kun oon iso ja rikas ja kuuluisa, ostan kaapin täyteen Minna Parikkaa. Oot toiminu hyvänä innostajana! :D

2/33 | 

Nuo siniset!!! Et oo ainoo joka tulee näkemään unia kengistä lähi aikoina :DD Pitää vain toivoa, ettei se jää vain uniin :)

TRR
4/33 | 

Sellaista ajattelin vain kysyä kun itselläni 39.5 jalka että kumpaa kokoa itse olet ostanut, 39 vai 40?

5/33 | 

Mäpä vastaan eka! Mun jalka on 39, mutta silti parikoissa olen ostanut 40-kokoisen, sillä lesti on ollut semmonen et 39 ei oo tuntunut hyvälle. Sitten taas olen myynyt ne samaiset kengät Nelliinalle, jonka jalka on käsittääkseni 40 muutoinkin. Eli ainakin itte sanoisin, että jos kokosi on himppasenkaan normi39:ä leveempi/isompi, ota 40. Parikka-asiantuntija-Niinan kommenttia odotellessa :)

tyttö
7/33 | 

Oi kun ihania värejä, kyllä nuo Minna Parikan kengät vaan sopii sulle niiin hyvin!:)

Iris
13/33 | 

On se jännä, miten erilainen maku ihmisellä voi olla kenkien suhteen. Itse en syty yksistäkään Parikan kengistä, vaikka kaikin puolin rakastan muotia ja pukeutumista. Ehkä mussa on enemmän rokkaria kuin fiftaria, vaikka molempia tyylejä diggailen... En vaa ymmärrä hehkutusta Parikoiden ympärillä, kaikella hyvällä! :)

JJM
17/33 | 

APUA nainen, et saa laittaa tänne tällasia.. :D Nyt haaveilen koko yön ja nään varmaan unia siitä, että saisin edes pitää noita käsissäni. <3 Apuaapuaapuaapua.

18/33 | 

himoitsin jo niitä alkuperäisissä väreissään, mutta nythän tää vasta vaikeeks meni kun on liikaa mistä valita! :)

19/33 | 

Oih ihania! Kyllä mulle kelpaisi noista vaikka kaikki värit, mutta ehkä eniten houkuttelis punaiset, siniset ja hopeiset. Tai violetit. Tai ääh, kaikki! Oon kyllä aivan varma, ettei mulla tule koskaan olemaan rahaa tuollaisiin ja vaikka oliskin, en raaskisi ikinä niitä ostaa. Sitä paitsi eihän noita uskaltaisi käyttää missään muualla kuin ehkä omissa häissä, ettei niille vaan satu mitään. :/ Mutta onneks ihailu on aivan ilmaista.

manna
20/33 | 

Moikka! Muistelisin, että omistat sellaiset punaiset sixtysevenin korkkarit niin osaisitko sanoa, että kuinka hyvin ne vastaavat ns. normaalia kokoa? Jos kengänkoko on 39½ ja yleensä otan koon 40 niin arvelisitko, että se olisi noissakin oikea vaihtoeho? :)

21/33 | 

En käytä koskaan korkkareita enkä normaalisti edes ajattele millään tasolla, että olispa ihana ko sais tommoset. En KOSKAAN. Korkkarit on kauniita, mutta ei mun jalassa.

Ja nyt sain kehitettyä itselleni pakkomielteen about kalleimmista korkkareista mitä Suomesta löytyy.
Kiitti Nelliina. Kiitti. :D

Bisquits
28/33 | 

Nuo punaiset olisivat ihan täydelliset jouluksi. :-) Nyt en saa kumminkaan ostaa enää mitään, koska laitoin juuri tilauksen yhdestä toisesta Parikan mallista menemään, hih.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015