On kuulkaa ystäväni neiti Olivia Rouge ollut taas ahkerana ja laittanut ompelukoneet surisemaan. Ei juuri kauniimpia kesämekkoja voi olla. Mansikoita, käsilaukkuja, kirsikoita... mmm.


pikniktytot1

pikniktytot1

Minulla on kaksi kesämekkoa tällä pikkuhihamallilla ja ne ovat molemmat lempparimekkojeni top kympissä. Ihanan huoletonta heittää ylle vain yksi vaatekappale ja sitten menoksi. Ainoastaan pesun jälkeinen pakollinen silittäminen korpeaa, tuo kellohelma kun ei ole niitä pienimpiä heh.


mona1

mona1

Koska olen altistunut Mad Men -sarjalle tässä lähiaikoina, kapealinjaiset mekot ovat alkaneet vaikuttaa varteenotettavilta... etenkin jos niissä on kirsikoita. Jännä miten yksi TV-sarjan stailaus saa intoilemaan tietyn tyylisuunnan perään.


mona2

mona2


mona3

mona3

Lisää mekkoja nettikaupasta.

Ajattelin mennä hypistelemään helmoja livenä Monskun työhuoneelle tässä lähiaikoina ja veikkaan, että armas systerini tunkee mukaan. Ostin siskolleni joululahjaksi Olivia Rougen polkadot-mekon+alustyllin ja punapää junior ei ole käyttänyt suunnilleen mitään muuta mekkoa enää sen jälkeen. Alkaa kuulemma jo hävettää näin neljän kuukauden jälkeen, kun aina samat vaatteet päällä :D

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011