Juhannuksena aloitin kirppikseltä löytämäni erittäin huonokuntoisen tuolin kunnostusta ja pääsin puoliväliin sillä minulta uupuu punaista maalia. Huvin vuoksi maalasin tuolista kärpässienen, sillä joudun joka tapauksessa hiomaan aika rankalla kädellä kolhiintunutta istuinosaa, eli pilkut lähtee veke sitten silloin. Mutta sitä odotellessa tuoli saa ilahduttaa meidän tyttöä kärpässienenä. Se näytti alunperinkin kärpässieneltä.
Nämä ovat tällaisia höpöhöpöhommia, mutta mikäpä siinä kun Anni tuntuu olevan kovin ihastunut kyseiseen kärpässienituoliin. Tyttö seistä töröttää pilkkuja katselemassa vaikka kuinka kauan kerrallaan ja lopulta alkaa lykkimään tuolia ympäri keittiötä :D jollei lähde pitelemään ovea pystyssä, kuten kuvassa.

Kommentit (8)

Tiianana
2/8 | 

Voi tuo tuoli on täydellinen just noin ! Jakkaroissa kuuluukin näkyä elämän jäljet !

sini
3/8 | 

Jos pikkutypytipu tykkää pikuista noin paljon miksi et maalaisi uudet pilkut? Joskus eläkkeellä sitten jotain muuta :)

4/8 | 

Ai hitsi, en oo aatellutkaan, et voisin tuunata tuollaisia mun jakkaroista :) Mulla on kaks aivan samanlaista ikivanhaa puujakkaraa (mummun "perintöä" tädin kautta) joissa on puunväriset jalat ja jossain vaiheessa mun tädin muutettua kotoa pois, mustaksi maalatut istuinosat.... Ehkä ne ei silti sopis kärpässienen värisenä mun sisustukseen ;)

Tuollainen on muuten mun tietokonetuolinakin, että mikä ergonomia? :P

vippe
5/8 | 

Älä maalaa tuolia miksikään muuksi kuin kärpässieneksi! Se on hieno! Ja jos tytsykin kerta tykkää... :)

Kaisa
7/8 | 

Mun mummolassa 60-luvulla oli juuri tuollainen kärpässienituoli, kun olin pieni ja muistan sen vieläkin, muoto taisi olla vielä kärpässienimäisempi, joten jos tyttö tykkää, niin älä ihmeessä maalaa sitä yksiväriseksi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013