Reilu viikko sitten nauroin yhden illan aikana niin paljon, että poskeni olivat krampissa seuraavan päivän, auh! Siihen tarvittiin vain muutama kymmenen derbytyttöä (ja pari tuomaria), vanha kartano ja upeita kakkuja. Minun ja Sakun oli pakko ottaa rauhallisemmin koska seuraavana päivänä oli lähtö lappiin, mutta muut likat bailasivat kirjaimellisesti aamuun asti. Lähtiessä taisi raikaa ysärihitit, kun ensin oli esitetty vapaamuotoisesti Bomfunk MC`s Freestylerit ja perus Gangnam Stylet :D
Kuinka upeita kakkuja meidän ex-fresarit olivat taiteilleet, siinä komeilee sekä TRH:n että TRD:n logot just eikä melkein, wow!
Läksin matkaan Ivana Helsingin perhoshihaisessa mekossa, en malttanut enää odottaa kesää tämän kanssa.


Astetta särmemmät monot, vanhat Vagabondin varrettomat bootsit, korvasivat korkkarit tällä erää.
Kokeilin eilen taas kerran korkkareita (siis miten niin epätoivo kasvaa samaa tahtia lumien sulamisen kanssa) ja eipä kyllä kovin luontevaa ole tuon nilkan kanssa kävely. Pystyn toki jotenkin kävelemään noin 7 cm koroilla, mutta se on jäykkää ja hieman tuskaista. Haluaisin olla optimisti, mutta voi kettu sentään. No, onneksi on fillari, minkä avulla kävelyn voi minimoida. Hah, näettekö, positiivista ajattelua :D

Kommentit (11)

Jossu
2/11 | 

Mistä oot saanu ton valkomustan kaulahuivin? Voisitko ottaa kuvan yl. olevasta huivista aukastuna ja laittaa tähän blogiisi. Oon tosi kova huivien keräilijä.
T.Johanna

jenna
3/11 | 

Kokeille kävellä kotona päkiöillä ja "venytä" nilkkaa korkkariasentoon, näillä mä olen päässyt takaisin koroille nimim. 3 kertaa nivelsiteet poksuneena. Pikkuhiljaa, aikaa kyl viel mutta oon myöskin istunu kotona korot jalassa että nilkka tottuu.

Kata
6/11 | 

Talvisin ei niin liukaspohjaiset kiilat on ihanat! Ja nyt yleensäkkin, ehkä mukavimmat kapistukset jalassa ikinä, voisin itse jopa väittää pysyväni paremmin pystyssä tällä säällä koroilla kun normi tennareilla! Oon nyt kulkenut niillä koko talven, tai nojoo 8cm korot jäi nyt jäisemmillä keleillä kaappiin ja saavat odottaa siellä ensitalveen kun ovat sen verran isot ettei voi pitää kuin paksun villasukankanssa mutta noi uudet ''kiilakorkotennarit'' on kyl ihan huiput!

ps. ihana toi mekko! :)

Nainen
9/11 | 

Apua! Hei, pliiiis... hoida se nilkka kuntoon nyt kerralla jooko!? Ettei siitä tule jatkuva riesa!!!

Mari
10/11 | 

Ihana asu, kengät sopivat hyvin perhosmaisempaan mekkoon :) Hei, saako kysyä, missä kartanossa vietitte juhlia? Olen häitä suunnittelemassa 2014 kesäksi ja yritän katsella sopivia paikkoja vuokrattavaksi :) Kiitos paljon tiedosta jo etukäteen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
Helmikuu