*moe!* *nuuh* *sekaan vaan*
Osallistuvat Kissat ry.

Kommentit (22)

1/22 | 

Hih, ihana Nöpö <3 Kaikki pahanhajuinen ja likainen on tietty parasta kissan mielestä :D Miten ois uudessa kodissa pieni ulkoaitaus, jossa Nöpö pääsis nuuhkimaan, tassuttamaan ja pyydystämään pörriäisiä :) Meillä kissat tykkäsi viipottaa Suomessa ulkoaitauksessa, joka oli terden yhteydessä. Sinne pääsi kissanluukun kautta oman mielen mukaan ja nyt Espanjaan muutettuamme kissat kulkee ikkunan kautta omaan aitaukseensa. Etsittiin itseasiassa noiden karvakuonojen ehdoilla maalaistalon rähjä, jossa ulkoilu on mahdollista kivimuurin vuoksi ja jouduttiin vaan tuunaamaan yksi kanaverkkoseinä lisää :) Kissahullu mikä kissahullu :D

atomi
2/22 | 

Omakotitaloissa voi laittaa kissoille verkolla aidatun - ja katetun -ulkoilualueen, jonne on pääsy esim. ikkunasta. Muuten on ainainen stressi siitä, jäikö joku ovi tai kiikuna rakoselleen. Kun kisulla on oma turvallinen uloskäynti, voi kesällä pitää muita ikkunoita auki kun karvakaveri on "omassa" huoneessaan josta hänkin pääsee ulos.

Minttu
4/22 | 

Meiän kissa tykkää omakotitalon pihassa olla "liekassa"...niinkuin koirat...kesällä se ei muuta tekiskään kun makoilisi pihalla narun päässä :) Mäkään en uskaltaisi päästää tota yksin ulkoileen, vaikka edellinen kisu olikin ulkokissa. Tuo meiän rontti nauttii suunnattomasti ihan narun päässä olosta, välillä saa mennä kattomaan ettei se oo kiivenny mihinkään puuhun tai sotkeentunut naruunsa..:D.

marja-helena
6/22 | 

Olen täsmälleen samaa mieltä! Minusta ei yhtäkään kissaa saisi päästää vapaaksi ulos kissanvihaajien saaliiksi!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
10/22 | 

herranjestas ei todellakaan tule ulkokissaa, en ikinä päästäisi sitä vapaaksi ulos! Ensinnäkin se varmasti juoksisi ensimmäisen auton alle ja toisekseen saisi olla koko ajan sydän syrjällään että joku pimahtanut kissanpotkija saisi sen kiinni. Nöpö ei pääse vapaaksi pihalle missään tapauksessa :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Lalala
13/22 | 

Oi Nöpöä! Ootko muuten huomannut Nöpön käytöksessä tms. jotain tavallisesta poikkeavaa eli vaistooko uuden perheenlisäyksen tulon? Kun tiedän tapauksia jossa näin on käynnyt! :) Niin mietin vaan onkohan tuo kuinka yleistä käyttäytymistä.

Saikku
14/22 | 

Ihanan näköinen mekkorivistö. Minunkin tekisi mieli sukeltaa Nöpön perässä sekaan :)

Sepe
15/22 | 

Ihana Nöpö! Btw, kun muutatte Toijalaan, tuleeko Nöpöstä ulkokissa vai jatkuuko sisäkissailu? Miten mahtaa aina sisäkissana elänyt sopeutua villiin ulkoelämään :D Joskus itselläkin on edessä muutto isompaan ja pihalliseen asuntoon, niin mietiskelin vain, että miten kissat mahtaa muutokseen suhtautua...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012