Miksi sitä ei osaa nauttia löhöilystä auringonpaisteessa kuten eräs karvainen otus joka meillä asuu, vaan kehittää alle minuutissa huonon omatunnon aiheesta pyykitkin pitäisi pestä ja imuroida ja ja..


Nöpö on sitä mieltä että elä hötkyile (ja uskallapas kaivaa se tulta syöksevä suohirviö = imuri esiin niin käyn hinkkaamassa takamukseni sun tyynyyn).

 

Kommentit (5)

T100
1/5 | 

Kuule tuli tästä kissapäivityksestä sellainen kysymys mieleen, että miten Nöpö ja teidän (ihanat!) huonekalut ovat tulleet toimeen keskenään? Onko huonekalut hyökänneet Nöpön kynsiin ja vaatineet tulla revityiksi? Meillä on kissamaisia suunnitelmia ja mietin vaan, että repiikö kaikki kissat todella huonekalujen verhoilut ihan seulaksi?

Peura

Meilläkin on kissa ja huonekalut ovat kyllä saaneet olla ihan rauhassa. Alussa neiti tykkäsi raapia sohvaa aina ohimennessään, mutta kouluttamalla ja kieltämällä vähitellen oppi siitä pois. Tärkeää on olla alusta asti tiukkana ettei kissa ehdi oppia että se on sallittu paikka koska siinä on hänen merkkausjälkensä. Tärkeää on myös se, että kissalla on sitten niitä sallittuja raapimispaikkoja, mitä enemmän sen parempi :) Meillä on 2 kiipeilypuuta ja yksi pienempi raapimispuu niin eipä ole tarvettakaan muuta raapia (paitsi omistajia). Matto kyllä välillä saa kyytiä kun neiti tahtoo huomiota, mutta senkin rupsuttelu on vähentynyt alkuajoista jo paljon. :)

karolina
2/5 | 

Ihana Nöpö! <3 Jälleen kerran!

Mun kisut on Nöpön kanssa imurista täysin samaa mieltä! :)

Aurinkoista lauantaita!

Mimi
3/5 | 

Mutta jos ei halua sohvaansa tuhottavan niin kannattaa laittaa jonkun sitrushedelmän kuoria/mehua sinne.. :) Toimi ainakin meillä.

Mimi
4/5 | 

Onnistuin edellisen kommentin hävittämään jonnekin tuonne bittiavaruuteen (hyvä minä).. Mutta asiani oli se, että Nöpö on <3 :) Ja noihin edellisiin juttuihin vedoten, sohva, jota kissa on kynsinyt on vaan kodikas.. ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011