n15

n15

*eläimiä ei vahingoitettu kuvauksissa.

*ainoastaan kissan ylpeys on saattanut kokea kolauksen.

*rekvisiitasta kiitos Aprillille!

Kommentit (17)

May
6/17 | 

Pääsiäispäivän parhaat naurut, kiitos! Nöpö on ihan mahtavan näköinen - jos ei noitaa pelästy niin kissaa viimeistään... Ihania polka doteja hatussa, harvinaisen tyylikäs noitarouva!

9/17 | 

haha, repesin tälle kuvalle niin, että meinasi kasvispasteijat lentää näytölle! Mahtava look ja Nöpö on kuin ilmetty noita-akan katti - joskaan ei näytä arvostavan pestiään kovin korkealle. :D Hauskaa pääsiäistä sinnekin!

omppu
10/17 | 

Repesin! Nöpö on niiiiiiiin paras, tässäkin kuvassa se näyttää ihan riivatulta! :)

11/17 | 

Aawws kuinka söpönä Nöpökkä taas<3! Priceless ilme kyllä taas, se on harvinaisen ilmeikäs kissa kyllä oikeasti :D

Muistan vieläkin sen yhden postauksen jossa oli nöpöstä kuva 'anna mulle kinkkusi sun, noi lohet onko mun' :D Päivänpiristys!

Kaisu
13/17 | 

mahtava kuva! tosin ovat tainneet mennä pääsiäisnoidat (aka trullit) ja muut noidat (potterit yms.) mennä sekaisin. koska pääsiäisnoidilla ei tuollaisia hattuja ole. ehkä se olen vain minä pohjalaisine trulleineni, mutta tuollaiset noidat kuuluvat halloweeniin. mutta yhtä kaikki, nöpö on aivan loistava! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011