Maailmassa on jotain vinksallaan, kun minä ja kissa löhöilemme sohvalla ja mies lähti monta tuntia sitten ihan fiiliksissä Turkuun, tuomaroimaan derbymatsia. Eikö minun pitänyt olla se derbyharrastaja tässä talossa häh :D

Nöpöltä terveiset:
Kommentit (5)

Anne
2/5 | 

Nöpö on niin saman näköinen kuin edesmennyt Röllini että ei ole todellistakaan :) Ja tuntuu olevan myös persoonana samaa luokkaa, eli sitä persoonallisuutta ja luonnetta löytyy. Kova kissaikävä vaivaa, mutta elämäntilanne ei nyt ole sovelias lemmikin ottamiselle, harmi, mutta eiköhän se uusi kisuli vielä saa kodin joku päivä minunkin luotani. Nöpölle hali täältä Oulusta :)

3/5 | 

Voi että miten pehmoisen näköinen mussukka! Onneksi oma kisu on lähellä, kun tällaisista kuvista tulee paijaustarve. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011