Minulla on sen luokan pörrö tämä tukkani, että edes tehokkain suoristusrauta ei kykene silottamaan hiuksen pintaa siistiksi. Hiukseni ei ole mikään megakikkura, mutta se on taipuisa ja laadultaan karvainen. Tarkoittaa sitä, että tuhansia hattivattihiuksia nousee ylös ympäri päätä, etenkin jos pistän pääni ovesta ulos. 

Mieheni sisko teki kuitenkin jotain mystisiä taikoja raitojen laiton jälkeen, ja sai hiukseni aivan järisyttävän sileiksi ja ilmaviksi. Välineinä ainoastaan Sebastianin Potion 9 -niminen tökötti ja valtavan iso pyöröharja, jonka kanssa tukka föönattiin. Tämä tarkoittaa nyt sitä, että pitää lähteä harjaostoksille... harja+fööni pesi ihan sata nolla GHD-suoristusraudan, en voi käsittää miten kuontaloni voi olla näin sileä, ja se pysyi sellaisena myös seuraavan päivän!

Hiuksistani leikattiin viimeksi syyskuussa pituudesta 5 senttiä, ja nyt oli taas pakko lyhentää melkein saman verran. En tiedä mistä tämä kasvuvauhti oikein puskee, voiko se olla biotiinikuurin syytä vai tuntuuko se vain nopealta lyhyemmässä hiuksessa. Mutta nyt on taas niska paljaana ja pää kevyt. Myös otsatukkani alkaa nyt olla niin pitkälle kasvanut, että se taipuu kuin itsestään sivuun eikä sitä tarvitse enää liimata hiuslakalla pois silmiltä. 

Uuden hiusmallini selkeys on erittäin toimiva yhdistelmä rönsyilevän vaatekaappini kanssa, en näytä nykyään enää päästä varpaisiin mollamaijalta :D

Kommentit (6)

Vierailija
2/6 | 

Ihanat hiukset!! Näyttää todella kivoilta, kuvista välittyvä kylmä sävy toimii! ??

Kirsii
4/6 | 

Tukan kasvu tuntuu todellakin nopeemmalta lyhyessä tukassa! Leikkasin alkukesästä yli puoli metriä lettiä pois ja tuntuu että tätä polkkaa vois vähän väliä leikellä :D

Vierailija
5/6 | 

Vielä kun joku ratkaisisi, millä poropeukalo voisi välttää ikuisen ongelman harjan jumittumisesta pörröön föönatessa..

MinnaL
6/6 | 

Ja kumpa joku myös opettaisi föönaamaan harja kädessä... nimimerkillä kaksi vasenta kättä

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat