Nämä kirppikseltä löytämäni käyttämättömät kasariloaferit olivat todella fantsu löytö. Minä vielä hetken emmin myyntipöydän vieressä että ovatkohan sittenkin liian kasarit ja liian rusetit, mutta sitten tulin järkiini. Ne ovat mahtavat ihan sellaisenaan. Kaiken lisäksi ne ovat ilahduttavan kapeaa mallia eli täydellisen sopivat. Kun on koon 39/40 jalka mutta aika kapea sellainen, tuppaa olemaan vähän ongelmia liian leveiden lestien kanssa. Suurin osa tietysti korjaantuu päkiäpohjallisilla joita minulla on miljoona paria, mutta silti on kiva joskus laittaa kenkä jalkaan ihan sellaisenaan.En todella tiedä miksi seison hartiat korvissa, olen kuvissa aina rentona kuin rautakanki. Edelleen. Sadan vuoden bloggauksen jälkeen. Mustavalkoinen mekko on hihaton, mutta siinä on päällä lyhyt neuletakki koska ihan niin lämmin ei vielä ollut, ei etenkään aamulla kahdeksalta.Ehkä nämä kengät sopisivat niihin kalmasukkiksiin ;) harkitsen tässä että pitäisikö tehdä vielä yksi kierros niiden kyseisten sukkisten kanssa ihan vaan blogia varten, mihin kokoaisin yhteen kaikki ne teidän ehdotukset. Lukijat stailaavat -postaus. Siis niin hyvin kuin vaatekaapistani vain löytyy matskua ehdotuksiin.

Kommentit (28)

2/28 | 

Nämähän on ihan supersuloiset! Hyvä, ettet jättänyt kirpparin hyllylle. Sopivasti kasari on aina hyvä. :) ihana blogi sulla!

Minna
4/28 | 

Vähän ohi asian mutta tossa lähikuvassa sun oikea jalka näyttää enemmänkin kyynärvarrelta, ikäänkuin olisit tunkenut kätesi todella syvälle kenkään :-D ihanat kengät mutta en pääse tosta käsi-ilmiöstä yli!!

naakka
Liittynyt19.3.2014
5/28 | 

Täällä yksi, jolla myös 39/40 kokoinen, mutta onnettoman leveä ja rintava jalka. Hankala löytää sopivia saati nättejä kenkiä. Esim.kaikki remmilliset tai nauhalliset sekä sandaalit saa suosiolla ohittaa. Mutta tehtävänsä nämäkin jalat hoitaa, joten ei parane valittaa :)

Hanna
6/28 | 

Tuo mekko... olen ihaillut sitä jo pitkään! Aivan täydellinen arki/työmekko! Ajaton, siisti, säädyllinen, monikäyttöinen... Vastaavaa olen etsinyt, vaan ei löydy. Miksi nykyään kaikki kivat mekot ovat tolkuttoman lyhyitä?? Enkä ole edes pituudella pilattu. Kumarrupa nyt semmoisessa asiakkaan edessä... Rupeavat vielä vasiten niitä alalaatikon tuotteita kysymään :p

Valkoinen tähdikki
15/28 | 

Nuo rusettikengät on aivan ihanat - onneksi et jättänyt ostamatta! Ja pliis, toteuta tuo "lukijat stailaavat" -juttu!! :)

Päivi J
17/28 | 

Iiks! Mulla tulee kylmiä väreitä (eikä hyvässä mielessä) aina kun näen kuvissasi tuon laukun. Niin kuin aiemmin kirjoittelinkin, sellainen oli minulla käytössä 25 vuotta sitten.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011