Kerrankin Nöpö ei tajunnut että sitä kuvataan, ja hämynä toimi pupukuorilla verhoiltu kännykkä. Ilmekään ei kissalla värähtänyt, kun pääsin salakavalasti räppäisemään kuvan. Ha!


Tämä on Nöpön syyttävä perusilme aina kun tulee töiden jälkeen kotiin. "Miksi hylkäsit minut?!"

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (11)

Cerp
1/11 | 

Täältä löytyy kans yks hapannaamakatti! Mahtava kuva kyllä, jotenkin niin läsnäolevan näkönen, ettei yhtään ihmettelis jos alkais tyyliin puhumaan :D

jossuli
2/11 | 

ihana nöpö <3 mun toisen kissan perusilme on kans tuommoinen :D naurattaa kun se tallustelee ympäri asuntoa kauheen vakavana ja syyttävänä :)

Hattara
4/11 | 

Ootko varma, ettei Nöpön hapan ilme kotiintullessasi johdu siitä, että se kiroilee mielessään että "Taas toi akka tuli takaisin, ei hetken rauhaa!". ;) ;)

5/11 | 

Mahtava ilme :D Mun koira ei myöskään tajua iphonea joten sillä saa otettua sellasia kuvia joissa pää ei käänny heti pois päin kuvatessa.

6/11 | 

Kissoista on ihan käsittämättömän vaikea ottaa kuvia. Olen pistänyt merkille, että monet kissat loihtivat oikein kunnon söpöstelyilmeen siinä vaiheessa kun kameraa vasta otetaan esille, mutta nappia painettaessa kääntävätkin salamannopeasti peräpuolensa esiin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011