Eilen oli leffailta. Huonojen huumorileffojen ylimpänä ystävänä olin luonnollisesti tukka putkella menossa katsomaan Kauhea kankkunen kolmosta heti kun mahdollista. Pari ensimmäistä pätkää oli niin hauskoja, juuri sellaista mahtavaa aivotonta viihdettä mitä arjen vastapainoksi kaipaan, mutta sitten tämä kolmonen. Ei. Jatko-osissa on aina se vaara, että vitsit on kulutettu loppuun jo edellisissä pätkissä ja nyt oli käynyt juuri niin. Leffalla oli hetkensä, mutta se jäi siitä huolimatta vaisuksi. Edes lempparihahmoni Chow ei pelastanut paikoillaan junnaavaa pätkää. Mutta tulipahan nähtyä.


Iltahämärissä kännykkäkameralla räpsäistyt leffa-asukuvat. Mintunvihreä laukku Minna Parikka, palloshortsit H&M ja mintuvihreä Rich&Royalin kuluneen näköinen surffineulepaita saatu, Studio 25.


Hauska juttu muuten, että kuvissa näkyy ihan ensimmäinen asuntoni,  mihin muutin Tampereella. Tuo K-kauppa oli silloin vielä Kirsikka (en ymmärrä miksi ihana Kirsikka muutettiin tylsäksi Amuriksi...) ja asuimme kämppikseni kanssa 4. kerroksessa tuon siniparvekkeisen talon kulmassa. Voi niitä opiskeluaikoja, good times <3 vuosia muuton jälkeen meidän vanhan asuntomme kylppärin ikkunassa oli edelleen sama viidakkoverho, katselin sitä aina ohikulkiessani hymyillen. Asuin hetken aikaa poissa Amurista, mutta tänne näköjään palaan aina vaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

8/12 | 

Kiitti vinkistä. Tykkäsin ekasta leffasta ihan tosi paljon, ja oonkin sen kolme kertaa nähny. Kakkosta en edes pystyny kattoon ite enää loppuun, joten taidanpa jättää kolmosen alunkin katsomatta ;)

mymmeli
10/12 | 

Ken Yeong <3 Ite en oo ko. leffojen hirveä fani mutta kyl Chow on tehnyt niistä katsomisen arvoisia :D Ö-luokan huumorin kuningas!

tuulielina
11/12 | 

Amuri on paras :) terkkuja vaan Sepänkadulta! P.s. Olin jo ihan unohtanut että K-kaupan nimi oli ennen kirsikka!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011