Yksi parhaista tyylivinkeistä koskee suurta ja näyttävää kaulakorua. Vaikka sinulla olisi ylläsi se kuuluisa musta jätesäkki, suurella ja näyttävällä kaulakorulla senkin saa asustettua edustuskelpoiseksi. Puhumattakaan jos yllä on ihan tavallinen eleetön yksivärinen trikootunika tai muu tavanomainen arkivaate. Suuri kaulakoru kaulaan ja asu näyttää välittömästi viimeistellyltä. 

Minä suosin kaulakoruissa jostain syystä joko aivan pieniä ja siroja koruja, tai sitten valtavan suuria ja näyttäviä rihkamakoruja. Välimallit eivät yleensä pahemmin kiinnosta, vaikka poikkeuksiakin toki löytyy. Tämä boheemi metallikoru on löytö H&M:n alesta (5€), ja olen viime aikoina asustanut sillä itseni hetkessä arjesta juhlaan. Sattumalta se sopii täydellisesti yhteen myös vihkisormukseni kanssa.

Mustan mekon kaula-aukko täyttyy korusta melkein kokonaan, ja lopputulos on dramaattinen. Pelkkä musta mekko on vain musta mekko, mutta korun kanssa se on mekko 2.0. 

Tässä muutamia muita koruvaihtoehtojani, joilla tulee asustettua säännöllisesti. Eikä kannata unohtaa selkää, sillä korun voi kääntää myös siihen suuntaan jos juhlamekossa sattuu olemaan avonainen takaosa. Plastic Triben silikoninen siipikoru toimii sekä dekolteella että selässä. Keskimmäisessä kuvassa perinteisen värikästä Aarikkaa ja kolmannessa yksi käytetyimmistä rihkamakoruistani, Gina Tricotin boheemi melkein vyötärölle ulottuva hapsukoru. Olen kuvassa ihan viimeisimmilläni raskaana ja siksi koru leviää viuhkaksi vatsan päälle eikä laskeudu :D

Sirompien korujen osastoa taas edustavat Kalevala Korun Rotunda, joiden pariksi hankin juuri sarjan korvikset. Toisessa kuvassa itse suunnittelemani MySaaga -hela, joka löytyi hieman muokattuna versiona Suomalaisen Kirjakaupan valikoimista, ja viimeisenä hauskat helmikaulukset. 

Käytin muutama vuosi sitten melkein pelkästään hiuskoruja eli näyttäviä pantoja, pikkuhattuja ja muita koristeita, mutta nyt olen siirtynyt enemmän kaulakoruihin ja kunnon hattuihin. Pitäisi pitkästä aikaa kokeilla taas hiusasusteita, sillä tämän lyhyemmän tukan kanssa ne saattaisivat sopia jopa paremmin kuin entisen pitkän tukan kera.

Kommentit (3)

anniM
1/3 | 

Oispa kiva joskus nähdä miten säilytät näitä kaikkia ihanuuksia! Mukaanlukien myös ne kaikki hiuskoristeet yms. :)

Koska monestihan ihanuudet unohtuvat kaapin tai laatikoston perälle eikä niitä muista/jaksa sieltä kaivaa käyttöön. Myös kenkien kohdalla vaivaa usein tämä ongelma. Olisi mielenkiintoista nähdä sinun ratkaisusi myös kenkien suhteen, koska niitä sinulla kuitenkin riittää, etkä kai koskaan ole paljastanut kokoelmaasi ns. säilytysolosuhteissa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010