Olivia Rougen kuvautti viimeisen minimallistonsa (ennen kuin baby Rouge saapuu maailmaan) täällä meillä, joten talo oli täynnä kauniita leidejä ja Annin suureksi riemuksi Elisa Dayn mukana saapui myös 15 viikon ikäinen koiranpentu. Meidän tyttö oli ihan pähkinöinä vauhdikkaasta Lillasta, lapsi ei saanut silmiään irti eikä malttanut mennä päiväunillekaan kun nauroi vain tikahtuakseen karvakaverille.


Koira olisi mahtava, mutta niin kauan kuin Nöpössä henki pihisee niin enpä usko :D meidän suht arvonsa tunteva kissa todennäköisesti pakkaisi laukkunsa ja karvansa ja muuttaisi mummolaan, kunhan olisi ensin syönyt koiranpennun aamupalaksi.

Nämä fiftarihenkiset värikkäät mekot jokseenkin sopivat tänne meidän taloon...Loput mekot voit katsastaa Olivia Rougen sivuilta. Hauskaa viikonloppua!

Kommentit (14)

Joanna
5/14 | 

Ihan mieletöntä, että jonkun koti voi olla niin kaunis, että se toimii kuvauspaikkana, ja ihan täydellisesti nuo upeat naiset upeine mekkoineen sopivatkaan tuonne! Ihania kuvia!

Katar
6/14 | 

Katselinkin näitä mekkokuvia olivia rougen sivuilla ja mietin pitkään, että mitä tuttua näissä kuvissa oikein on. Sitten vasta välähti, että nämähän on teillä kuvattu :)

Hulle
8/14 | 

Mä en kestä tota koiranpentua! Ei ihme että Annikin ilahtui :) Ja noi upeat naiset ja mekot sopii teidän sisustukseen huikean hienosti!

Niente
9/14 | 

Täydellinen ympäristö tosiaan. :) Olivia Rougen sivuilla on kyllä se vika, että kuvat ovat kauhean pieniä. Olen ihmetellyt sitä ennenkin.
Mekot ovat ehkä liian pin up-henkisiä makuuni, kun tykkään arkisemmasta retrotyylistä - ja silti näytän mielestäni liian juhlavalta. :D

Olivia Rouge

Hei!

Kiitokset infosta kuvien suhteen! Useimmiten kuvia olen joutunut pienentämään suunnilleen 640x400/800x600 kokoon, koska isommat kuvat tuo nettikaupan pohja pakkaa automaattisesti ihmeelliseksi mössöksi laadultaan (kyllä, outoa minustakin), eli tästä syystä on pidetty pienempiä kuvia.
On kuitenkin hyvä tietää, että ne joidenkin mielestä ovat liian pieniä, yritetään korjata asiaa :) Palaute on aina tervetullutta noin muutenkin!

Olivia Rouge

Niin ja ps. kuvat kun klikkaa auki, niin kuvan oikeassa yläreunassa on aina nuolinäppäin, millä kuvan saa vielä suuremmaksi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011